Eser: İlk yarıyı iyi kapatmalıyız

Eser: İlk yarıyı iyi kapatmalıyız

Konya Anadolu Selçukspor kulübü basın sözcüsü Ahmet Eser, sezonun ilk yarısının son haftasında sahalarında oynayacakları 1461 Trabzon karşılaşmasından 3 puanla ayrılarak devre arasına moralli girmek istediklerini söyledi.

Konya Anadolu Selçukspor kulübü basın sözcüsü Ahmet Eser, sezonun ilk yarısının son haftasında sahalarında oynayacakları 1461 Trabzon karşılaşmasından 3 puanla ayrılarak devre arasına moralli girmek istediklerini söyledi. Eser, hazırlıklarının 3 puan parolasıyla devam ettiğini ifade ederek, "Turgutluspor deplasmanında galibiyeti kaçıran taraftık. Uzatmalarda verilmeyen nizami golümüz kaçan 2 puana neden oldu. Ama o maçı geride bıraktık. Grubumuzun iyi takımlarından 1461 Trabzon ile sahamızda oynayacağımız ilk yarının son maçını galibiyetle kapatarak devre arasına moralli girmek istiyoruz. Bu konuda teknk heyet ve oyuncu kadromuza güveniyoruz. İnşallah oyuncularımız beklentilere cevap verecekler" dedi.

1461 Trabzon maçının ardından oyunculara 5 gün izin verileceğini de sözlerine ekleyen Konya Anadolu Selçukspor Basın Sözcüsü Ahmet Eser, "İzin sonrasında Antalya'da devre arası kampı için takımımız bir araya gelecek. İyi bir kamp dönemi geçirerek sezonun ikinci devresinde daha iyi bir performans segilemek istiyoruz. Bu doğrultuda kadromuzda eksik görülen mevkilere de gereken nokta transferler mutlaka yapılacak. Amacımız sezonun ikinci devresinde adından daha çok söz ettirecek bir Konya Anadolu Selçukspor izlettirmek. Bunu başaracaımıza da inanıyoruz" diye konuştu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.