Esentepe’de görkemli yıl sonu etkinliği

Esentepe’de görkemli yıl sonu etkinliği

Özel Esentepe Koleji’nde lise, ortaokul, ilkokul son sınıf ve anaokulu öğrencileri diplomalarını mezuniyet törenleri ile aldılar.

Özel Esentepe Koleji’nde lise, ortaokul, ilkokul son sınıf ve anaokulu öğrencileri diplomalarını mezuniyet törenleri ile aldılar. Özel Esentepe Koleji’nde Lise son sınıf öğrencileri için düzenlenen ve 29 Mayıs’ta Anemon Otelde gerçekleştirilen mezuniyet töreni ile başlayan coşku, anasınıfı öğrencileri tarafından Selçuk Üniversitesi Sultan Alparslan Konferans Salonunda sergilenen “Dünya Dansları” gösterisi ile zirve yaptı.

29 Mayıs’ta Anemon Otel’de yapılan 12. sınıflar, 8 Haziran’da Bayır Diamond Otelde yapılan 8. Sınıflar, 7 Haziran’da okulda yapılan 4. sınıflar mezuniyet törenleri ile 9 Haziran’da Selçuk Üniversitesi Sultan Alparslan Konferans Salonunda gerçekleştirilen anasınıfı öğrencilerinin yılsonu gösterisine öğrenci velileri ve yakınları ile Esentepe Koleji öğretmen idareci ve idari personelinin yanı sıra yönetici ve bürokratlar ile 25. ve 26. dönem Karaman Milletvekili Recep Konuk da katıldı.

Gerçekleştirilen mezuniyet törenleri ve yılsonu gösterisinde Anasınıfı, İlkokul ve Ortaokul Müdürü Murat Şiraz, Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Hüseyin Urlu, Özel Esentepe Koleji Yönetim Kurulu Üyesi Mualla Çağır da kısa birer konuşma yaptılar.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.