Ereğlispor yeniden Bölgesel Amatör Lig’e yükseldi

Ereğlispor yeniden Bölgesel Amatör Lig’e yükseldi

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig’den düşen Ereğli ekibi, Konya Süper Amatör Lig Play-Off Grubu’nda bitime 1 hafta kala şampiyonluğu garantiledi. Ereğlispor, 2024-25 sezonunda yeniden Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek.

Konya Süper Amatör Lig’de play-off maçları, 17 Mart Pazar günü Selçuklu Sentetik Saha’da oynanandı. Kıran kırana geçen maçları Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanımız Remzi Ay ve yönetim kurulu üyeleri yakından takip etti. Günün sonunda Ereğlispor Kadınhanı Belediyespor’u 3-0’lık skorla geçerek şampiyonluğunu ilan ederken, Ereğli Tarımspor ise Meram Kara Kartallar’ı 1-0 ile geçmeyi başardı. Günün son karşılaşmasında ise Üzümlüspor ile Kulu Belediyespor 1-1 berabere kaldı.

BARAJ MAÇI OYANYACAK EKİP BU HAFTA BELLİ OLCAK

Bölgesel Amatör Lig’de yer alacak son takımın belli olacağı baraj karşılaşmasına katılacak takım ise bu hafta sonu oynanacak maçla belli olacak. 8 puanlı Üzümlüspor ile 6 puanlı Ereğli Tarımspor, son hafta karşılaşmasında baraj maçına kalmak için mücadele edecek. Beraberlik halinde Üzümlüspor baraja kalırken; Ereğli Tarımspor’un ise galibiyetten başka şansı yok.

SPOR SERVİSİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.