Emir Abdullah sünnet olarak erkekliğe ilk adımını attı

Emir Abdullah sünnet olarak erkekliğe ilk adımını attı

Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken’in oğlu Emir Abdullah (6) Mevlüt Arıcı Kliniği’nde sünnet olarak erkekliğe ilk adımı attı.

Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken’in oğlu Emir Abdullah (6) Mevlüt Arıcı Kliniği’nde sünnet olarak erkekliğe ilk adımı attı. Sünnet son yıllarda daha çok tercih edilen klipsli sünnet (dikişsiz sünnet) yöntemiyle gerçekleştirildi. Sünnet Mevlüt Arıcı Polikliniği Sahibi Dr. Mevlüt Arıcı ve Alpaslan Ercan tarafından gerçekleştirildi.

2-4.jpg

Klipsli sünnet yönteminin son yıllarda yaygınlaştığını dile getiren Dr. Mevlüt Arıcı, “Klipsli sünnet yönteminde çocuklarımız daha rahat bir şekilde sünnet oluyor. Bu yöntemde sünnet çok kısa sürdüğü için her yaş grubuna uygulanabiliyor ve sünnet sonrası çocukların yürüyerek gönderiliyor. Kliniğimizde sünnet olarak, erkekliğe ilk adımı Minik Emir Abdullah’a da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi. Merhaba Gazetesi Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken de sünneti gerçekleştiren Dr. Mevlüt Arıcı ve Alpaslan Ercan’a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

ALİ GÖZEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.