Eken ve Demir'den Çınar'a ziyaret

Eken ve Demir'den Çınar'a ziyaret

Torku Konyaspor U21 takımının başarılı teknik adamları Salih Eken ile Zafer Demir, TSYD Konya Şubesi başkanlığına 3. kez seçilen Gazetemiz Spor Müdürü Recep Çınar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Uzun yıllardır Konya sporuna ve Konya futboluna verdiği destekten dolayı Başkan Çınar'a teşekkür eden Salih Eken ve Zafer Demir, “TSYD Konya şubesinin Konya sporuna katkılarının ve desteklerinin artarak devam edeceğine olan inancımız tamdır. TSYD'nin başarılı çalışmalarını memnunlukla takip ediyoruz. Özellikle kulüpleşerek 11-12 branşta faaliyet gösteren TSYD'nin 250'ye yakın sporcuyu bünyesinde bulundurması, spor yaptırması Konya için gurur vesilesidir” dedi.

Konya'daki tüm kesimlerin verdiği desteklerle sporumuzun daha da güçlenerek şehre daha fazla katma değer sağlayacağının altını çizen Eken ve Demir, TSYD Konya şubesinde 3. kez Başkan seçilmesi nedeniyle Recep Çınar ve yönetimini tebrik ederek başarı dileklerini iletti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TSYD Konya şubesi Başkanı Recep Çınar ise Konya futbolunun gelişmesi noktasında altyapının önemine değinerek, altyapı hocalarına büyük görev düştüğünü ve bu teknik adamların desteklenmesinin gerektiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.