Eğitimde AR-GE toplantısı gerçekleştirildi

Eğitimde AR-GE toplantısı gerçekleştirildi

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Ar-Ge Birimi ile geçen yıl yürütülen projeleri değerlendirerek yeni eğitim döneminde yapılacak çalışmaların planlandığı bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda geçtiğimiz eğitim ve öğretim yılında gerek il müdürlüğü gerekse Milli Eğitim Bakanlığı öncülüğünde yürütülen eğitim projeleri tek tek değerlendirilerek 2023-2024 eğitim öğretim yılında hayata geçirilecek yeni çalışmalar planlandı.

GÜNDEME GELEN KONULAR

İl Milli Eğitim Müdürü toplantıda yaptığı konuşmada Ar-Ge Birimi ile yapılacak çalışmaları şu şekilde sıraladı: “Bizim Okulumuz Projesi web sisteminde TEKNOFEST ve TÜBİTAK projelerine katılımı artıralım. Çocukluk Mesleği Projesi’nde okul öncesi ve ilkokul öğretmenleriyle atölye çalışmalarına devam edilsin. Başarmaya Hazırım Projesi'nin 3 ve 4. sınıflarla devam ettirilsin ve Konya İli Değerler Kitabı’nın yayımlansın. Yeni Nesil Liderlik Akademisi eğitimleri devam ettirilsin, seminer, konferans ve çeşitli etkinliklerin planlansın.

Her Nesil Öğretmen Akademisi Projesi başlatılsın. Okullarımız Çiçek Açıyor Projesi'nin 30 pilot okulumuzda ve 31 ilçemizde gönüllülükle sürsün. Ekoloji Elçileri Projesi'nin, öğrencilerimize ekolojik sürdürülebilirlik ve doğa sevgisi kazandırması için projeye dair esnek ve seçenekli yönerge hazırlanması; okul öncesi ve ilkokul kademesinde uygulanması sağlansın. Önceliğimiz Matematik Projesi seminerlerinin yaygınlaştırılsın ve basılı materyal (matematik defteri) oluşturulsun.”

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Okan Tekkalan ve Ar-Ge Biriminde görevli öğretmenler katıldı.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.