E-ticarette çoklu sosyal alışveriş dönemi

E-ticarette çoklu sosyal alışveriş dönemi

Elektronik ticaret; firmaların doğru tüketiciye doğru araçlarla hızlı bir şekilde erişim sağlaması için en verimli yöntem olarak son yıllarda ciddi bir ivme yakaladı.

Elektronik ticaret; firmaların doğru tüketiciye doğru araçlarla hızlı bir şekilde erişim sağlaması için en verimli yöntem olarak son yıllarda ciddi bir ivme yakaladı.


Büyük markalar ve KOBİ'lerin yanı sıra bireysel satıcıların da ilgi gösterdiği e-ticaret sektöründe hızlı, güvenli ve kolay sistemler büyük önem taşıyor.


Rekabetin her geçen gün arttığı e-ticaret sektöründe sadece bir e-ticaret sitesi açmak, başarılı olmak için yeterli olmuyor. Artık e-ticaret sektöründe yenilikçi, birçok hizmeti kolay ve hızlı bir şekilde kullanıcılarına sunan platformlara ihtiyaç var.


Klasik e-ticareti farklı bir boyuta taşıyan Türkiye'nin ilk çoklu platformu olan buypasa.com, kullanıcılarına önemli avantajlar sunuyor.


E-ticaret için hayati önem taşıyan birçok operasyonu tek bir çatı altında toplayan buypasa.com, kolay yönetilebilir kullanıcı paneli sayesinde zamandan tasarruf sağladığı gibi güvenliği de üst düzeyde tutuyor.


buypasa.com'da %0 komisyonlu sanal dükkanlarda sınırsız ürün eklemenin yanı sıra ürün , pazarlık, canlı alışveriş gibi imkânlar öne çıkıyor. Alışveriş odaklı müşteri yönlendirme, reklam seçeneklerinin yanı sıra sanal dükkân ve sisteme üye olan markaların tanıtımı konusunda da etkili çözümler sunuluyor.


Tahsilat ve teslimatın da kolay ve hızlı bir şekilde tek çatı altından yürütülmesini sağlayan , online alışverişte ihtiyaç duyulan tüm araçların kolayca yönetilebilmesi noktasında mevcut e-ticaret platformlarından ayrılıyor.


Tüketicilerin satın alma öncesinde çok fazla seçenek nedeniyle kafa karışıklığı yaşamasının önüne geçecek olan buypasa.com, doğru ürün ve uygun fiyat sunma noktasında da yardımcı oluyor. Müşterilerin sistemde güvenilir satıcılar ve markalar ile buluşmasını sağlayarak alışveriş memnuniyetinin üst seviyede tutulması amaçlanıyor.

 

Anahtar kelimeler: çoklu sosyal alışveriş, alışveriş sitesi, online alışveriş, sanal dükkan, fiyat kıyaslama, sosyal alışveriş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.