Dünyanın En Büyük Tematik Akvaryumu İstanbul'da

Dünyanın En Büyük Tematik Akvaryumu İstanbul'da

Dünyanın en büyük tematik akvaryumu olduğu kadar içinde barındırdığı hayvan çeşidi ile de son derece ilgi gören en iyi mekânlardan birisi.

İstanbul Akvaryum dünyanın en büyük tematik akvaryumu olduğu kadar içinde barındırdığı hayvan çeşidi ile de son derece ilgi gören en iyi mekânlardan birisi. İstanbul Florya’da bulunan akvaryum yerli ve yabancı turistlerin ilgisini dört mevsim çekmeye devam ediyor. Her mevsim gezilebilen ve her çeşit insana hitap eden akvaryumda bulunan çok iyi temalar bulunmaktadır. İstanbul Akvaryum biletleri insanların gezme şekline göre de değişiklik göstermektedir.

Florya akvaryum yol güzergâhı da herkesin ulaşabileceği kolay bir noktada bulunmaktadır. İstanbul Akvaryum giriş ücreti yıldan yıla çok fazla bir değişiklik göstermediği için her yıl ziyaretçi sayısında çok fazla dalgalanma olmamaktadır. İnsanların bu muhteşem merkezi gezebilmek için sordukları en önemli soru İstanbul Akvaryum nerede sorusu olmaktadır.

Dünyanın En Büyük Tematik Akvaryumu

Florya akvaryum temalarıyla ünlü çok bir akvaryum olduğu için birçok insanı çekmektedir. Sadece balıklardan meydana gelmeyen Florya akvaryum birçok farklı eğlence seçeneği ile son derece eğlenceli bir ortamdır. Birçok aktivitenin yer aldığı akvaryumda aynalı labirent, köpek balıkları ile dalış, helikopter turu, hediyelik eşya mağazası gibi yapabileceğiniz aktiviteler bulunmaktadır. Akvaryum içinde özen günler için de çeşitli etkinlikler düzenlenmektedir. 15 bin canlıyı içinde barındıran İstanbul Akvaryum birçok insanın ilgisini çekebilecek son derece egzotik bir mekândır. Bu mekânı gezmek için uzun saatler harcayabilirsiniz. Bu konuda hiçbir detayı kaçırmayan akvaryum tasarımcıları son derece iyi işler çıkarmışlar.

İstanbul Akvaryum Ulaşım

İstanbul Akvaryum nerede İstanbul Akvaryuma gidiş için birçok seçenek bulunmaktadır. Florya’da bulunan İstanbul Akvaryum metro, otobüs ve kendi aracınızla ulaşabileceğiniz bir güzergâhtadır. Kendi aracınızla gitmeyi düşünüyorsanız Florya tabelalarını takip ederek rahatlıkla bulabilirsiniz. Otobüs ile gitmeyi düşünüyorsanız Eminönü hattı otobüslerini kullanarak İstanbul Akvaryum karşısında bulunan belediye tesislerinin hemen önünde inebilirsiniz. İstanbul Akvaryum nerede ise insanların ulaşması için hiçbir engel yok. Her şekilde ulaşım konusunda kesinlikle birçok olanak sağlanmış durumda.

İstanbul Akvaryum Giriş Ücreti

İstanbul Akvaryum giriş ücretleri bakımından Florya akvaryum yetkilileri farklı uygulamalar getirmişler. İstanbul Akvaryum biletleri her yaş grubuna satılabilmektedir. Ancak yaş gruplarına göre farklı fiyat uygulaması getiren yöneticiler bu şekilde daha adil bir giriş olabileceğini ve herkesin gezebileceğini söylüyorlar. İstanbul Akvaryum giriş ücretleri bakımından 0-2 yaş grubu çocuklar ücretsiz, yetişkinler 53 TL, 65 yaş üstü insanlar ve öğrenciler engelliler öğretmenler 35 TL, 3 kişilik bir aile 135 TL, 4 kişilik bir aile 170 TL olarak ücretlendirilmiştir. İstanbul Akvaryum biletleri her sene yabancı ve yerli ziyaretçilere satış sunulmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.