Down Sendromlu Futsal Milli Takımı, Anadolu Ajansını ziyaret etti

Down Sendromlu Futsal Milli Takımı, Anadolu Ajansını ziyaret etti

İtalya'da düzenlenen Down Sendromlular Avrupa Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Futsal Milli Takımı, Anadolu Ajansını ziyaret etti.

Padova kentinde gerçekleştirilen organizasyonun finalinde Portekiz'i 2-1 yenerek kupaya uzanan milliler, duygularını anlattı.

Kazanılan şampiyonluğun ardından çok mutlu olduklarını ve söz verdikleri şampiyonluğu Türkiye'ye getirdiklerini vurgulayan milli futbolcular, "Biz bu kupayı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a götürmek istiyoruz. Onu çok seviyoruz. Kupayı alacağımızın sözünü vermiştik ve sözümüzü tuttuk. En büyük Türkiye." açıklamasını yaptı.

Turnuvanın en golcü ismi olan Mehmet Anıl Koçak, Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Vincent Aboubakar'ın hayranı olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Ben attığım her golden sonra Aboubakar sevinci yaptım. Onu çok seviyorum. Kendisini düelloya davet ediyorum. Benimle birlikte antrenman yapsın, ben daha çok gol atarım."

Takım kaptanı Birkan Dikici ise Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'a mesaj göndererek, "Başkanım Ryan Kent'i ve Dusan Tadic'i çok seviyorum. Kendim için Ryan Kent, arkadaşım için de Dusan Tadic forması istiyorum." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.