Diriliş Ertuğrul 75. bölüm fragmanında Ural'ın hesabı kesiliyor!

Diriliş Ertuğrul 75. bölüm fragmanında Ural'ın hesabı kesiliyor!

Diriliş Ertuğrul 75. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 1 Şubat Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan Diriliş Ertuğrul'da Ertuğrul Bey, Tekfuru öldüren haini yakalayıp işin ucundaki isme ulaşıyor.

Diriliş Ertuğrul ekrana gelen yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediçyor. Dün akşam ekrana gelen Diriliş Ertuğrul'da Vasilyus'un kurduğu hain planın neticesinde tekfur hayatını kaybetti. Ertuğrul'un hanında Tekfuru öldürerek Bizanslılar ve Türkleri karşı karşıya getirmeye çalışan Vasilyus'un hamlesi başarısız oldu. Turgut Alp bunu yapanın hainin peşinde düştü fakat bir pusunun ortasında kalmaları ile haini elinden kaçırdı. 



Diriliş Ertuğrul'da yaşanan ihanet ve oyunları çok net gören Ertuğrul Bamsı ve Turgut Alp'e düşmanı dağ taş, tepe demeden aramalarını ister. Öte yandan Aslıhan hatunu zevceliğe isteyen Sadettin Köpek'in amacına ulaşması Aslıhan Hatun'un niyetini belli etmesi ile zora girecektir. Aliyar obasında dönen kirli oyunların ve ihanetin kokusunu çoktan almıştır. Artık dayanacak gücü kalmayan Aliyar, kardeşi Aslıhan Hatun'un zorla evlendirilmek istemesi ile bir anda fikrini değiştirecek ve Ertuğrul'un yanında saf tutacaktır.  Diriliş Ertuğrul  75. yeni bölüm fragmanı ile 1 Şubat Çarşamba akşamı ekrana gelecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.