Dikkatle izlenen bir takım olduk

Dikkatle izlenen bir takım olduk

Osman Koçak: Erzurumspor galibiyeti ilaç gibi oldu. Antalyaspor maçını da kazanmak en büyük arzumuz. Atiker Konyaspor, hem yönetimi, hem teknik ekibi, hem oyuncusu hem de taraftarıyla yükselişini sürdürüyor

ZOR MAÇTI, KAZANDIK

Erzurumspor galibiyetinin verdiği moralle Antalyaspor maçının hazırlıkları sürdüren Atiker Konyaspor'da herşey yolunda giderken, yeşil-beyazlı ekibin As Başkanı Osman Koçak, ikinci yarıda daha çok başarılı olacaklarına inandığını ifade ederek, “Erzurumspor galibiyetini Antalyaspor'u yenerek taçlandıracağız” dedi.

Erzurum'da hem hava şartları, hem de kazanmaya çok ihtiyacı olan bir takımla mücadele ettiklerini bildiren Osman Koçak, “Öncelikle ikinci yarıya iyi başlama adına bu galibiyeti son derece önemsiyorum. Bizim için hem moral oldu, hem de çok çok önemli bir 3 puan kazandık. Erzurumspor'un içinde bulunduğu sıkıntılı durum nedeniyle bu maça kazanmak için çıkacağını ve daha agresif oynayacaklarını biliyorduk. Biz kontrollü bir oyunu tercih ederek, daha motive olarak, daha doğrusu kendi oyunumuzu oynayarak mücadele ettik. İlk yarının bitimine saniyeler kala Ömer Ali'nin kişisel becerisi ile attığı golle de soyunma odasına önde girdik. İkinci yarının başlarında 2-0'ı yakaladık, ancak santradan hemen sonra yediğimiz golle  biraz telaş yaptık. Maçın ilerleyen bölümlerinde de Erzurumspor'un skoru değiştirme çabalarına gereken tepkiyi vererek, bana göre bu sezonun en zor deplasmanlarından olan Erzurum'dan galibiyetle döndük” diye konuştu.

ANTALYASPOR GÜÇLÜ BİR EKİP

Şimdi önlerinde önemli bir Antalyaspor maçının olduğunu bildiren As Başkan Osman Koçak, bu maçtan mutlaka galibiyetle ayrılmak istediklerini, bunun için de gereken çalışmaların yapıldığını söyledi. Koçak, “Bildiğiniz gibi Antalyaspor ilk yarının flaş ekiplerinden birisiydi. İkinci yarıya evlerinde oynadıkları Kayserispor beraberliği ile başladılar. Kötü bir başlangıç yaptılar.  Dolayısıyla buraya iddialı gelecekler. Ancak, bizim de iç sahada kaybetme gibi bir lüksümüz yok. Kredimiz var mı? Elbette var. Ama Atiker Konyaspor olarak bu kaybetme kredisini inşallah hiç kullanmayacağız. Aykut Hocayla birlikte hem sistem, hem de oyun mantalitesinde bir değişime gittik. Bu değişimin hem oyuna, hem de skora olumlu yansıdığını düşünüyorum. İnşallah Konyaspor'da herşey çok  daha güzel olacak. Çünkü, kulübün tabanından tavanına kadar bir istikrar var. Biz bu istikrarı devam ettirme adına taviz vermeden yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

TARAFTAR DESTEĞİ ÇOK ÖNEMLİ

Antalyaspor maçında taraftarların da üzerlerine düşeni yapmalarının gerektiğinin altını çizen Atiker Konyasor As Başkanı Osman Koçak, “Bu maçı oyuncular sahada, taraftarlarımızda tribünde oynayacaklar. Bu maç sadece futbolcuların değil, tüm şehrin maçı olacak. Antalyaspor maçından galibiyet bekliyoruz. Ligin önemli ve tehdit oluşturan takımlarından birisi olduğumuzu artık herkes kabul ediyor. Sadece yönetimi, teknik ekibi, oyuncusu ile değil, taraftarlarıyla da dikkatle izlenen bir takım haline geldik. Antalyaspor maçında taraftarlarımızı daha coşkulu bekliyoruz” diyerek, bütün taraftarları maça davet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum