Dika Yönetim Kurulu Toplantısı Mardin'de Yapıldı

Dika Yönetim Kurulu Toplantısı Mardin'de Yapıldı

Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) eylül ayı yönetim kurulu toplantısı, DİKA Yönetim Kurulu Başkanı Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz başkanlığında Mardin’de toplandı.Toplantıda; TRC3 Bölgesi illerinin (Mardin, Batman, Şırnak, Siirt) ulusal düzeyde...

Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) eylül ayı yönetim kurulu toplantısı, DİKA Yönetim Kurulu Başkanı Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz başkanlığında Mardin’de toplandı.

Toplantıda; TRC3 Bölgesi illerinin (Mardin, Batman, Şırnak, Siirt) ulusal düzeyde tanıtımına katkı sağlanması amacı ile22- 25 Ocak 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan EMİTT Fuarı’nda, bölgemiz Valilikleri ile işbirliği içerisinde, Ajans Genel Sekreterliği’nin fuar katılımcısı olarak yer alması hususu görüşülerek kararlaştırıldı.

Toplantıda ayrıca, Ajans Genel Sekreterliği tarafından hazırlanan Ajans’ın 2015 Yılı Çalışma Programı ve Bütçe Taslağı Yönetim Kurul’u tarafından görüşüldü.

Toplantıya; Mardin Valisi Mustafa Taşkesen, Batman Valisi Azmi Çelik, Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk, DİKA Yönetim Kurulu üyeleri ile yetkilileri katıldı.

VALİ TUTULMAZ, MARDİN VALİLİĞİNE NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU

Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) Eylül ayı Yönetim Kurulu toplantısı için Mardin’de bulunan Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz ve Batman Valisi Azmi Çelik ile birlikte, Mardin Valisi Mustafa Taşkesen’i makamında ziyaret etti. Nezaket ziyareti şeklinde geçen görüşmede, Vali Taşkesen, ziyaretlerinden dolayı Vali Tutulmaz ve Vali Çelik’e teşekkür etti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.