Dar gelirliler arsa sahibi olacak! Hazine sadece 45 bin liraya satıyor

Dar gelirliler arsa sahibi olacak! Hazine sadece 45 bin liraya satıyor

Türkiye'de dar gelirlilere yönelik yapılan TOKİ konut projeleri yoğun ilgi görüyor. Şimdi de dar gelirlilerin satın alabileceği arsalar satışa çıkarıldı. Ankara'da yer alan arsanın fiyatı sadece 45 bin lira.

Ekonomik koşulların zorlaştığı ülkede vatandaş çalışıp birikim yapmakta zorlanıyor. Eskiden yeni işe başlayan bir genç kısa sürede araba ve ev satın alabiliyordu. Şimdilerde evini zor geçindiren vatandaş birikim yapmanın yollarını arıyor. Türkiye'de en çok değerlenen mülk arsa olarak biliniyor. Bu yüzden birikim yapmak isteyenlerin öncelikli tercihi arsa. Hazine dar gelirlilerin bile satın alabileceği arsaları satışa çıkardı.

arsa-3322.jpg

45 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulan arsalara yoğun ilgi gösterilmesi bekleniyor. Millemlak.gov.tr'de yer alan satış ilanlarına göre Ankara'nın Kalecik İlçesi Satılar Mahallesinde yer alan 300 metrekare arsa ilgi çekti. Bunun gibi onlarca arsayı satışa çıkaran hazine vatandaşı arsa sahibi yapacak.

arsa-9499494.jpg

Ankara, İstanbul, Bursa, Konya, Eskişehir gibi birçok kentte satışa çıkarılan diğer arsaları incelemek için Millemlak.gov.tr internet sitesine göz atmak gerekiyor.

arsa-93993939393.jpg

Kaynak:Haber Merkezi