D-Fix İle Birlikte Kablolara Elveda

D-Fix İle Birlikte Kablolara Elveda

Televizyonlar eski dönemlerde tüplü şekilde üretildiğinden alt kısımlarında onları taşıyan aparatlar bulunmaktaydı.

Televizyonlar eski dönemlerde tüplü şekilde üretildiğinden alt kısımlarında onları taşıyan aparatlar bulunmaktaydı. Bazen kişiler herhangi bir televizyon sehpası ile televizyonlarını izleme yüksekliğine getirirken bazen de bunun yerine farklı mobilyalar kullanılabiliyordu. Böyle bir durum olunca da televizyonların kablolarının tamamı arka kısma doğru atılırken herhangi bir görüntü kirliliği oluşmamaktaydı. Ancak günümüzde televizyonların duvarlara monte edilmesi sebebiyle kabloları gizleyecek herhangi bir bölüm yer almıyor. Televizyon üniteleri bu işlemi gerçekleştirebiliyor olsalar da bu sefer kablolara ulaşım imkânsız hale geliyor. Bu sebeple de kişiler kablo fazlalığına ve karışıklığına bir çare bulmak istiyorlar. Özellikle farklı TV platformlarını kullanan kişiler de bu problem çok daha fazla oluyor.

D-Smart kullanan kişiler son dönemde bu sorunların hiçbiri ile uğraşmak zorunda kalmıyor. D-Smart tarafından sunulan teknolojisi sayesinde kişiler modül içerisine yerleştirilen kart ile birlikte rahatlıkla yeni ve HD kanallarına sahip olabiliyorlar. Böylece kişilerin uydu alıcıları ile yaptıkları bağlantılara gerek kalmazken tamamen sade ve estetik bir görüntü ortaya çıkıyor. Kişiler D-Smart görüntüleme cihazına dahi ihtiyaç duymazken D-Smart tarafından sunulan tüm kanallar elde edilebiliyor. Kişilerin sahip oldukları paketler kartlara tanımlanırken bu sayede kişilerin değişiklikleri anında televizyonlarına aktarması sağlanıyor. Telefonlarda yer alan SIM kartların çalışma mantığı ile benzer bir düzende çalışmalar gerçekleşiyor.

Bu doğrultuda ürünlerin kullanımında televizyonların markaları da ön planda oluyor. Farklı markalar için gerekli d-fix modelleri de farklı olabiliyor. Bu sebeple de kişiler D-Smart başvurularını yaparken televizyon modellerini de söyleyerek başvurularını gerçekleştiriyor. Sonrasında d-fix teknolojisine kavuşan kişiler bunu en iyi şekilde kullanarak televizyon izleme keyfine varıyorlar. İlk olarak kişilere verilen kartlar d-fix cihazına takılıyor. Bunun sonrasında bu d-fix cihazları televizyonların modül girişlerine ekleniyor. Böylece de kişiler eğer televizyon üniteleri bulunmuyor olsa da hiçbir kablo ya da ekstra cihaz olmadan D-Smart hizmetinden faydalanmış oluyorlar. D-Smart tarafından sunulan tüm paketler de bu teknoloji içerisinde yer alıyor. Böylece kişiler istedikleri her kanalı izleme şansı elde ediyorlar.

Bu doğrultuda paketleri inceleyen kişiler 280’den fazla kanalı satın alabileceğini görürken buna ek olarak bu kanalların 80 tanesini de HD olarak izleme şansı elde ediyor. HD yayın yapmaya başlayan kanal sayısının artması ile birlikte bu sayı artarken yakın dönemde yüzlerce kanalın HD olarak izlenebiliyor olması bekleniyor. Bu doğrultuda kişiler isterlerse her şey dahil paket alışverişlerini yaparak dizileri, filmleri, belgeselleri ve spor kanallarını en iyi fiyatlardan satın almış oluyorlar. İsterlerse bu kanalların tamamı ayrı olarak da satın alınabiliyor. Böylece kişiler yalnızca istedikleri kanallar için para ödemiş oluyorlar. Bu cihaz ve kanallar için başvurular seçeneği ile yapılırsa her yönden avantajlı bir başvuru gerçekleşmiş oluyor.

İnternet üzerinden başvuruda bulunacak olan kişiler kendilerinden istenen kişisel bilgileri girerek başvurularını gerçekleştiriyorlar. Televizyonlarının modül girişinin olması ve hangi marka televizyonun kullanıldığı da bu aşamada önem arz ettiği için kişilerin doğru bir biçimde bu bilgiyi de D-Smart ile paylaşması gerekiyor. Sonrasında kişilerin evlerine gelen cihazların üzerinde nasıl kullanılacağı yazarken kişilerin herhangi bir kurulum ücreti ödemesine de gerek kalmıyor. Eğer kişiler 24 ay taahhüt verirlerse her ay sabit ücretler ödeyerek bu hizmeti satın alıyorlar. Sonrasında istedikleri zaman hizmet iptali için başvuruda bulunulurken modüllerde yer alan kartlardan kampanyalar silinerek kişilerin D-Smart d-fix kullanımları sonlandırılabiliyor. İsterlerse kişiler bundan sonra normal uydu alıcısı ile D-Smart kullanmaya devam edebiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.