Çulsuz Divane’nin çekimleri başladı

Çulsuz Divane’nin çekimleri başladı

Çulsuz Divane dizisinin çekimleri Konya’da başladı. Dizinin senaristi ve oyuncusu Cahit Kaya, “Çulsuz Divane dizisine iş adamlarından destek bekliyoruz. Dizimiz ile Konya’yı daha iyi tanıtacağız” dedi

Konya’nın sanata verdiği değerin kendisi için çok önemli olduğunu ifade eden Cahit Kaya, “Konya sanata değer veren bir şehir. Konya’yı bu yüzden daha çok seviyorum” dedi. Konya’da daha güzel projeler üretmek için Çulsuz Divane isimli diziyi çekmeye başladıklarını dile getiren Kaya, dizi ile Konya’yı tanıtacaklarını söyledi. Güzel bir proje ürettiklerini ve bu projenin senaryosunu kendisinin yazdığını da kaydeden Kaya, “Çulsuz Divane dizisinin senaryosunu kendim yazdım. Amacımız Konya’ya ve Konyalılara sanatı daha çok sevdirmektir. Bu dizi ile bunu başaracağımıza inanıyorum” sözlerini kullandı.

DİZİ YOUTUBE’DA YAYINLANACAK

Çulsuz Divane dizisinin çekimlerine başladıklarını dile getiren Kaya, diziyi yayınlayacakları platformu da açıkladı. Kaya, “Çulsuz Divane isimli dizimizin çekimlerine başladık. Dizimizi öne Youtube’da kanalımızdan yayınlayacağız. Daha sonra hedefimiz televizyon kanallarında dizimizin yayınlanmasıdır” diye konuştu. Dizinin televizyon kanallarında yayınlanması için destek beklediklerini de aktaran Kaya şu şekilde konuştu: “Konyamızın sanata önem verdiğini biliyoruz. Bu konuda herkesten destek bekliyoruz.”

İNSANLAR CAHİT KAYA’NIN YÜREĞİNİ BİLİYOR

Şimdiye kadar birçok film ve dizide rol aldığını belirten Kaya, içerisinde bulunduğu önemli projelerden bir tanesini açıkladı. Kaya, “Birçok projede görev aldım Bunlardan bir tanesi de Kızıl Elma filmi” dedi. Kötü rollerde oynadığı halde vatandaş tarafından sevildiğini ifade eden Kaya, “Kötü rollerde oynasam da güzel bir yüreğimin olduğunu herkes biliyor. Türkiye’de biliyor. Konya’da biliyor. Eskiden bazı vatandaşlar benden korkuyordu. Fakat şuan vatandaşlar beni görünce yanıma geliyor ve benimle fotoğraf çektirmek istiyor. Bana olan sevgileri ve saygıları beni bile mahcup ediyor. İnsanlar artık Cahit Kaya’nın yüreğini biliyor” ifadelerini kullandı.

KONYA’YI DAHA İYİ TANITMALIYIZ

Konya’nın çok güzel bir yer olduğunu ve bu yüzden tanıtımının çok iyi yapılması gerektiğini kaydeden Kaya, bu tanıtımın sanatsever insanlar tarafından yapılması gerektiğini belirtti. Kaya, “Konya zaten çok sevilen bir şehrimiz. Bu güzel şehrin güzelliklerini daha iyi anlatmamız gerekiyor. Burada en büyük iş sanatsever insanlara düşüyor. Bizlerde Konyamızı daha iyi tanıtmak adına elimizden gelenden fazlasını yapacağız” dedi.

İŞ ADAMLARINDAN DESTEK BEKLİYORUZ

Çulsuz Divane dizisini Sille, Muhsine Köyü ve Meram Dere’de çekeceklerini sözlerine ekleyen Kaya şu şekilde konuştu: “Dizimizin çekimlerini Konya içerisinde yapıyoruz. Başta Sille olmak üzere  üzere Muhsine Köyü ve Meram Dere’de çekim yapıyoruz. İlk etapta 3 bölüm çekeceğiz. Tutulursa 103 bölüme kadar devam ederiz.” Sanatın emek isteyen bir iş olduğunu söyleyen Kaya, bu işlerin tek başına destek olmadan yapılmasının çok zor olduğuna değindi. Kaya, “Dizi çekmek kolay bir iş değil. Bu işlerin maddi külfeti ağır oluyor. Ben Konyamızın saygı iş adamlarından bizlere sponsor olmalarını talep ediyorum. Destek olursa Çulsuz Divane her yere ulaşır. Şimdiden bütün iş adamlarına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

EMRE ÖZGÜL merhabahaber.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum