Çocuk hastanesinde duvar boyama etkinliği

Çocuk hastanesinde duvar boyama etkinliği

Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü ve Konya Büyükşehir Belediyesi Yapı Kontrol Daire Başkanlığı iş birliğinde Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Çocuk Acil Servisi ile Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Polikliniklerinde duvar b

Resim Bölümü öğretim elemanları, öğrencileri ve mezunları; etkinlikte Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Çocuk Acil Servisi ile Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Polikliniklerinin iç mekan duvarlarında çocuk hastaların keyif alacağı özellikte boyama gerçekleştirdi.

Etkinlik yürütücüsü, Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Başkanı Prof. Dr. Ahmet Dalkıran, etkinliği gönüllülük ve sosyal sorumluluk kapsamında Konya Büyükşehir Belediyesi Yapı Kontrol Daire Başkanlığı Şehir Atölyesi iş birliğiyle gerçekleştirdiklerini söyledi. Etkinlikte Konya’da bulunan bölüm öğrencileri ve atölye gruplarında yer alan son sınıf öğrencilerinin görev aldığını ifade eden Prof. Dr. Dalkıran, “Bunun dışında yine mezunlarımızdan ‘gönüllü oluruz’ diyenler oldu. Etkinliğin 3. haftasındayız. Hafta içi hastalar olduğu için çok yoğun oluyor. Bu sebeple bizim çalışmak gibi bir durumumuz olamıyor. Dolayısıyla hafta sonları çalıştık. Cumartesi, pazar sabah çok erken saatlerde geldik. Gece geç saatlere kadar çalıştık. Çocuk polikliniklerini ve çocuk acil servisini resimledik” diye konuştu.

MESUT TURAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.