Cizre'de Polis Lokaline 15 Dakika Süren Kaleşnikoflu Saldırı

Cizre'de Polis Lokaline 15 Dakika Süren Kaleşnikoflu Saldırı

Şırnak’ta polislerin tek dinleme yeri olan lokal, uzun namlulu silahlarla tarandı. Saldırı sırasında aralarında Özel Harekat polislerinin de bulunduğu polisler yere yatarak kurtuldu. Olay Şırnak’ın Cizre ilçesinde dün gece meydana geldi....

Şırnak’ta polislerin tek dinleme yeri olan lokal, uzun namlulu silahlarla tarandı. Saldırı sırasında aralarında Özel Harekat polislerinin de bulunduğu polisler yere yatarak kurtuldu.

Olay Şırnak’ın Cizre ilçesinde dün gece meydana geldi. Cizre’de İlçe Emniyet Müdürlüğü personelinin dinleme yeri olarak kullandığı tek mekân olan polis lokaline, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce Kaleşnikoflarla saldırı düzenlendi. Yaklaşık 15 dakika süren saldırıda lokalde bulunan ve aralarında Özel Harekât polislerinin de olduğu Emniyet mensupları yoğun ateş altında kaldı ve saldırıya cevap veremedi. Saldırı sırasında polislerin yere yattığı ve iki gün önce lokalin çevresine döşedikleri kum torbalarını siper olarak kullandıkları öğrenildi. Saldırının şokunun atlatılmasından sonra polis karşılık vermek istedi ancak saldırganlar kaçtığı için ateş açılmadı.

Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına 6 gün önce de silahlı saldırı düzenlenmişti. Emniyet binası uzun namlulu silahlarla taranmış, çok sayıda kurşun binaya isabet etmişti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.