Cinayet Zanlılarının Gözaltına Alınması Kamerada

Cinayet Zanlılarının Gözaltına Alınması Kamerada

Beşiktaş'taki evlerinde cinayete kurban giden Jak Karako (77) ile eşi Georgia Karako'nun (69) soruşturmasında polis, şüphelilere ulaştıran güvenlik kamerası görüntülerini basınla paylaştı. Görüntülerde, olayın ardından hizmetli çiftin...

Beşiktaş'taki evlerinde cinayete kurban giden Jak Karako (77) ile eşi Georgia Karako'nun (69) soruşturmasında polis, şüphelilere ulaştıran güvenlik kamerası görüntülerini basınla paylaştı. Görüntülerde, olayın ardından hizmetli çiftin bir taksi ile evden ayrıldığı görülüyor.

Karako çiftinin öldürülmesinin ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri faillerin yakalanması için çalışma başlatılmıştı. Cinayet şüphelisi olarak aranan G. Y ile eşi F. Y. Fatih'te bulundukları bir evde yakalanarak gözaltına alınmış ve ifadeleri alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülmüştü. Polis, zanlıların olayın ardından evden ayrılmalarına ve yakalanmalarına ilişkin görüntüleri paylaştı.

TAKSİ İLE KAÇMIŞLAR

Polisin yaptığı araştırmada hizmetli çiftin olayın ardından bir taksi çağırarak bavullara doldukları eşyaları ile birlikte Beşiktaş'taki Mediko 2 Sitesi'nden ayrıldığı belirlendi. Sitenin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, taksinin siteye girişi ve yolcuları aldıktan sonra siteden ayrılması yer alıyor.

Araştırmasını yoğunlaştıran polisin bir eczanenin güvenlik kameralarını da taradığı ve aranan çiftin bu kameraya da yakalandığı belirtildi. Ezcanenin güvenlik kamerasındaki görüntülerde G.Y ve F.Y'nin ezcane içinde yürümesi yer alıyor. Ancak G.Y'nin kolunun sarılı olarak boynuna asılı yürümesi dikkat çekiyor. Şüphelileri gösteren son kamera görüntüsü ise farklı bir iş yerinin sokağı gösteren kamerasına yansıdı. Sokakta yürüyen şüpheli çift daha sonra polis tarafından gözaltına alındı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.