Çınar: Çıkış sürecek

Çınar: Çıkış sürecek

Torku Konyaspor basın sözcüsü İbrahim Çınar, takımın istenilen düzeye gelmeye başladığını ve bunu da oynanılan son iki maçta ortaya konulan mücadele ve alınan galibiyetlerle herkesin gördüğünü söyledi

Sözcü Çınar, yakalanan çıkışın devam ettirileceği konusunda takıma güvenlerinin tam olduğunu belirtti. Torku Konyaspor'un Göztepe karşısında sezonun en iyi mücadelelerinden birini ortaya koyduğunu ve sonuna kadar hak ettiği bir galibiyet aldığını belirten Basın Sözcümüz İbrahim Çınar, açıklamasını şöyle sürdürdü.
"Bakıldığında, haftalardır kendi sahamızda galip gelemiyorduk. Bunun verdiği stresi atma ve zorlu haftalar öncesi moral bulma adına bizim için çok güzel ve anlamlı bir galibiyet oldu. Takımımız maçın başından sonuna kadar oyunun kontrolünü elinde bulunduran, pozisyonlara giren ve sonuca giden bir ekip görüntüsünü verdi. Bizim istediğimiz tabloda zaten buydu. Artık, arzu edilen düzeye gelmeye başladık. İç sahada baskısını üzerimizden attık, bir galibiyet serisi yakaladık. Bunun devamının gelmemesi adına hiçbir engel yok. Hedefimizden herhangi bir sapma olmadığını defalarca ifade ettik. Çünkü, PTT 1. Lig gel-gitlerin olduğu, her sonucun alınabileceği bir lig. İstikrarı yakalayan takımlar hedefe ulaşma adına avantaj sağlıyorlar. Bizim amacımız, Samsunspor karşılaşmasından da 3 puanla ayrılarak üst sıralara doğru çıkışımızı devam ettirmek. Takımımıza bu konuda sonuna kadar güveniyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.