Cikalleshi gollerine devam ediyor

Cikalleshi gollerine devam ediyor

Tümosan Konyaspor’un Antalyaspor deplasmanında tek golünü penaltıdan Sokol Cikalleshi attı. Başarılı oyuncu sezonun ilk haftasında iç sahada oynanan İstanbulspor maçında da takımının tek golünü kaydetmişti.

Geçtiğimiz sezonu Suudi Arabistan’da kiralık olarak geçiren tecrübeli golcü takımına gollerle döndü. Sokol ilk iki maçıda boş geçmemiş oldu.
Başarılı golcü 2021-2022 sezonunda 34 maçta yeşil-beyazlı formayı giydi. Cikalleshi 34 maçta 10 gol atıp iki asist yaptı. O sezonda takıma büyük katkı sağlayan başarılı golcü sezonun ilk iki maçınada ilk 11’de başladı. İstanbulspor’a karşı takımına beraberliği getiren golü 86. dakikada kaydeden Cikalleshi Antalyaspor deplasmanında golünü attı.
60. dakikada ceza sahası içerisinde topla buluşan Cicaldau, rakip savunma oyuncusundan sıyrılmak isterken yerde kaldı. Maçın hakemi Ali Şansalan, penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Cikalleshi, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 0-1.
Sokol, bu sezonda da golcü sıkıntısı çeken Konyaspor’un gol yükünü çekeceğinin sinyalini verdi.
Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan tecrübeli golcü hava şartlarının oyunu zorladığını ifade ederken çalışmaya devam edeceklerini söyledi.
Cikalleshi, "Özellikle ikinci yarısı güzel olan bir maçtı. Hava çok sıcaktı.Antalya'ya kazanmak için gitmiştik. İlk yarı bizim adamıza daha zordu ve Antalya daha iyiydi. Ancak ikinci yarı biz daha iyiydik. Golü attıktan sonra biraz oyundan düştük. Belki de yorgunluktan olabilir.Antalyaspor ise daha iyi oynadı ve maç 1-1 oldu. Çalışmaya devam edeceğiz. Sıcak bir havada iyi futbol oynanamıyor. Biz odaklamaya devam edeceğiz" diye konuştu.
SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.