Cihan Haber Ajansı Gündemi

Cihan Haber Ajansı Gündemi

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara-İstanbul yüksek hızlı tren hattının açılış töreni kapsamında Eskişehir ve Bilecik İstasyonu’nda, vatandaşlara hitap edecek. (14.30-16.30-Eskişehir-Bilecik) POLİTİKA-Cumhurbaşkanı adayı Selahattin...

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara-İstanbul yüksek hızlı tren hattının açılış töreni kapsamında Eskişehir ve Bilecik İstasyonu’nda, vatandaşlara hitap edecek. (14.30-16.30-Eskişehir-Bilecik)

POLİTİKA

-Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, Kadın Adayları Destekleme Derneği tarafından Dedeman Otel’de düzenlenen 'Kadın Örgütleri Cumhurbaşkanı Adaylarıyla Buluşuyor' konulu toplantıya katılacak. (10.30-İstanbul)

- Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş Antalya’da demokratik kitle örgütleri, sivil toplum kuruluşları, meslek odaları, çevre örgütleri, sendikalar, yöre dernekleri ve kadın kuruluşları temsilcileriyle bir araya gelecek. Demirtaş daha sonra Konyaaltı Açık Hava Tiyatrosu’nda düzenlenecek şölene katılacak. (17.30-21.00-Antalya)

- Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu Diyarbakır’da. İhsanoğlu, sivil toplum kuruluşlarıyla toplantı ve iftar programına katılacak. (12.15-19.30-Diyarbakır)

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amasya ve Merzifon’da çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunacak. (11.30-17.30-Amasya)

DÜNYA

- İsrail'in havadan ve karadan Gazze'ye saldırısı sürerken, Ramallah, Kalendiye, Nablus ve El Halil'de binlerce Filistinli, katliamı protesto için sokaklara döküldü. Gelişmeler takip ediliyor. (Gazze)

- Ukrayna’nın Donetsk bölgesi üzerindeyken vurularak düşürülen Malezya Havayolları'na ait uçak ile ilgili gelişmeler takip edilecek. (Kiev)

- İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları, Almanya'nın başkenti Berlin'de protesto edilecek. (Berlin)

GÜNCEL

- Yolsuzluk, darbe girişimleri ve KCK soruşturmalarında görev alan emniyet personelinin sahur vakti gözaltına alınmasıyla ilgili gelişmeler takip ediliyor.

SPOR

- Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda Hollanda ekibi Feyenoord ile oynayacak Beşiktaş, bu maçın hazırlıklarına başlayacak. (18.00-İstanbul)

- Yeni sezon hazırlıklarının Avrupa ayağını sürdüren Galatasaray, çalışmalarına Macaristan ekibi Honved oynayacağı maç için geçtiği Budapeşte’de devam edecek.

- Fenerbahçe’nin Düzce Topuk Yaylası’ndaki çalışmaları devam ediyor.

- Profesyonel lig takımlarının transfer çalışmaları ve yeni sezon hazırlıkları takip ediliyor. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.