Cagliari Ontivero'yu geri gönderdi

Cagliari Ontivero'yu geri gönderdi

Galatasaray'ın İtalya'nın Cagliari Kulübüne kiraladığı Lucas Ontivero geri dönüyor.

Süper Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Lucas Ontivero'nun Türkiye'ye geri döneceği iddia edildi.

İtalyan basını Calciomercato'nun haberine göre; İtalyan kulübü Cagliari genç forvetin transferinden vazgeçti. Galatasaray'ın devre arasında kadrosuna kattığı genç yıldızın transferi böylece gerçekleşmeden sona ermiş oldu.

DİĞER TEKLİFLER DEĞERLENDİRİLECEK

Haberde Ontivero'nun menajerinin "İstanbul'a geri dönüyoruz" sözlerine yer verildi. Sarı-Kırmızılı ekipten kiralık olarak Cagliari'ye gönderilen Ontivero'nun bugün İstanbul'da olacağı konuşuluyor.

Oyuncunun transferi konusunda anlaşan taraflar arasında yaşanan pürüz ise sigorta ücretinden kaynaklandı. Cagliari, Teknik Direktör Zdenek Zeman'ın talimatıyla İtalyan ekibi Ontivero'yu 15 günlük deneme süresine almak istedi. Galatasaray ise bunu kabul etti ancak 15 günlük süreçte yaşanabilecek sorunlar nedeniyle futbolcunun sigortalanması ve bedelinin ödenmesini istedi. Cagliari ise bu teklifi geri çevirince transferden vazgeçildi.

Öte yandan genç futbolcuya Avrupa'dan ve Türkiye'den başka teklifler olduğu da gelen bilgiler arasında. Galatasaray ile 5 maça çıkan 1994 doğumlu futbolcu 259 dakika sahada kalma başarısı gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.