Bütün ülke bu iki pozisyonu konuşuyor

Bütün ülke bu iki pozisyonu konuşuyor

Konyaspor, Konya Büyükşehir Stadı'nda Beşiktaş'ı ağırladı. Karşılaşma 2-0 Beşiktaş'ın üstünlüğüyle biterken hakem Arda Kardeşler’in yönetimi maça damga vurdu.

Karşılaşmada hakem Arda Kardeşler ve ekibinin bazı kararları büyük tepki çekti. Özellikle Konyaspor’un 54.dakikada penaltı beklentisi olan pozisyonlarda futbolcu ve taraftarların yoğun itirazları sonuçsuz kaldı
Fenerbahçe maçında gerçekleşen ve gol iptal ettiren pozisyonu örnek gösteren futbolseverler Konyaspor’un hakkının yendiğini savundu.
Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Çaykur Rizespor'u 5-0 mağlup eden Fenerbahçe'nin bulduğu ikinci gol, VAR incelemesinin ardından elle oynama gerekçesiyle iptal edildi. VAR monitörüne giden hakem Cihan Aydın, Osayi Samuel'in elle oynadığını belirtip golü iptal etti.
Konyaspor’un Beşiktaş maçında da aynı olayda hakem penaltı vermezken VAR da arda Kardeşler’i uyarmadı


BAŞKAN KILCA SERT TEPKİ GÖSTERDİ
Maç esnasında en çok Beşiktaş'ta Aboubakar'ın eline çarpan tartışmalı verilmeyen penaltı pozisyonu eleştirildi. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca'da aynı pozisyonla ilgili VAR'a sert eleştiride bulundu.
Başkan Kılca yapmış olduğu paylaşımda, "Göz VAR, nizam VAR, İstersen görürsün, istemeyene söyleyecek çok şey VAR." ifadesinde bulundu.
SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum