Bursaspor Ve Galatasaray Stada Geldi, İlk 11'ler Belli Oldu

Bursaspor Ve Galatasaray Stada Geldi, İlk 11'ler Belli Oldu

Spor Toto Süper Lig'de 2014-2015 Süleyman Seba Sezonu'nun ilk haftasında Bursaspor ile Galatasaray arasında oynanacak mücadele içiniki takımda Bursa Atatürk Stadı'na geldi.Bursaspor takım otobüsünün saat 16.00'da Özlüce Tesisleri'nden çıkmasından...

Spor Toto Süper Lig'de 2014-2015 Süleyman Seba Sezonu'nun ilk haftasında Bursaspor ile Galatasaray arasında oynanacak mücadele içiniki takımda Bursa Atatürk Stadı'na geldi.

Bursaspor takım otobüsünün saat 16.00'da Özlüce Tesisleri'nden çıkmasından kısa bir süre sonra Galatasaray takımı da konakladığı otelden hareket etti. Yoğun güvenlik önlemleri altında Atatürk Stadı'na gelen takımlar, saat 19.00'da başlayacak maç için son hazırlıklarını yapıyorlar.

BURSASPOR-GALATASARAY MAÇININ 11'LERİ BELLİ OLDU

Bu arada, Galatasaray'ın stada girdiği sırada bir gurup Bursaspor taraftarı tepki gösterdi. Bursaspor ile Galatasaray'ın da maçtaki ilk 11'leri belli oldu.

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Fenerbahçe ile oynanan Süper Kupa maçındaki performansıyla yıldızlaşan Olcan Adın'ı ilk 11'e almazken Bruma ve Yekta Bursaspor karşısında sahaya 11'de çıkan isimler oldu.

Bursa Atatürk Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak olan hakem Halis Özkahya'nın yöneteceği, Ekrem Kan ve Kemal Yılmaz'ın da yardımcılıklarını yapacağı maçtaki takımların 11'leri şöyle:

Stat: Bursa Atatürk

Hakemler: Halis Özkahya, Ekrem Kan, Kemal Yılmaz

Bursaspor: Harun, Şener, İbrahim, Serdar, Behich, Ozan Tufan, Bekir, Volkan, Ferhat, Traore, Fernandao

Galatasaray: Muslera, Veysel, Semih, Chedjou, Hakan, Bruma, Selçuk, Melo, Sneijder, Yekta, Burak

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.