Bursaspor, Beşiktaş Hazırlıklarına Başladı

Bursaspor, Beşiktaş Hazırlıklarına Başladı

Spor Toto Süper Lig’de, Gençlerbirliği’ni deplasmanda 2-1 yenerek 3 puanla tanışan Bursaspor, bir günlük iznin ardından Beşiktaş maçı hazırlıklarına başladı. Beşiktaş'ın Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçı izlemeye giden Teknik...

Spor Toto Süper Lig’de, Gençlerbirliği’ni deplasmanda 2-1 yenerek 3 puanla tanışan Bursaspor, bir günlük iznin ardından Beşiktaş maçı hazırlıklarına başladı.

Beşiktaş'ın Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçı izlemeye giden Teknik Direktör Şenol Güneş, antrenmana katılmadı. Gençlerbirliği maçında sakatlanan ve burnunda kırık tespit edilen Ozan İpek ise antrenmana yüzünde maske ile çıktı.

Yardımcı Antrenör Ersel Uzgur yönetiminde Özlüce Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Ersel Uzgur, antrenman öncesi saha ortasında futbolcuları ile kısa bir görüşme yaptı. Güneş’in futbolculardan, Gençlerbirliği galibiyetini geri bırakarak, Beşiktaş maçına konsantre olmalarını istediği öğrenildi.

Ardından düz koşularla antrenmana başlayan yeşil beyazlı futbolcular, istasyon çalışması ve topla yapılan organizasyonlarla devam etti. Antrenmanın son bölümünde ise yarı sahada çift kale maç yapıldı.

OZAN İPEK 3 AY MASKE TAKACAK

Bu arada, Gençlerbirliği mücadelesinin 39. dakikasında Holmen’in yerine oyuna dahil olan ve 55. dakikada da sakatlanarak yerini Bakambu’ya bırakan Ozan İpek’ten kötü haber geldi.

Yetenekli oyuncunun burnunda kırık tespit edildi. Antrenmana maskeyle çıkan yetenekli oyuncunun, yarın burnuna tampon takılacağı ve bu nedenle takımdan 2 gün ayrı kalacağı açıklandı. Kulüp doktorları Ozan'ın burnundaki kırık nedeniyle 3 ay maskeyle karşılaşmalarda forma giyebileceğini belirtti.

Yeşil beyazlılar, yarın yapacakları antrenman ile 22 Eylül Pazartesi günü saat 21.30’da Bursa Atatürk Stadı’nda oynanacak Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürecek.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.