Bursa Nilüfer Belediyesi'nden, Tepebaşı Belediyesi'ne Ziyaret

Bursa Nilüfer Belediyesi'nden, Tepebaşı Belediyesi'ne Ziyaret

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi hayata geçirdiği projeler ile diğer belediyelere örnek olmaya devam ediyor.Bursa Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çakıcı, beraberindeki bazı birim müdürleri ile yaklaşık 20 kişilik heyet, Tepebaşı...

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi hayata geçirdiği projeler ile diğer belediyelere örnek olmaya devam ediyor.Bursa Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çakıcı, beraberindeki bazı birim müdürleri ile yaklaşık 20 kişilik heyet, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ı makamında ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret ile ilgili açıklama yapan Başkan Yardımcısı Çakıcı 'Bursa Nilüfer Belediyesi olarak Tepebaşı Belediyesi’ni ziyaret için geldik. Teknik personel ağırlıklı yaklaşık 20 kişilik heyetle ziyarette bulunuyoruz. Eskişehir Tepebaşı Bölgesi’nde tüm çalışmaları görmek ve bu çalışmaları kendi belediyemizde uygulamak ve bilgi paylaşımı yapmak üzere buradayız. Başkanımıza bizleri kabul ettiği için teşekkür ediyorum' dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ataç ise şöyle konuştu: "Nilüfer Belediyesi Bursa’nın göz bebeği. Her iki belediyenin karşılıklı olarak birbirinden göreceği şeyler var."

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.