Bu isim mali sıkıntı çeken Konyaspor’a 10 milyon verecek

Bu isim mali sıkıntı çeken Konyaspor’a 10 milyon verecek

Tümosan Konyaspor’da kongre için geri sayım devam ederken yeşil-beyazlı ekibin daha güçlü bir ekonomik yapıya sahip olması için camiada çeşitli fikirler ortaya atılıyor.

Tümosan Konyaspor’da kongre için geri sayım devam ederken yeşil-beyazlı ekibin daha güçlü bir ekonomik yapıya sahip olması için camiada çeşitli fikirler ortaya atılıyor. Maddi anlamda sıkıntı içerisinde olan ve sportif olarak da başarısız bir sezon geçiren Tümosan Konyaspor’da olağanüstü genel kurul 20 kasım tarihinde yapılacak.

whatsapp-image-2023-11-09-at-10-00-51.jpeg

Kongre öncesinde yeşil-beyazlı ekibin geleceği tartışma konusu olurken geçtiğimiz dönemlerde Tümosan Konyaspor’da yöneticilik yapan ve camianın önde gelen isimlerinden iş insanı Ekrem Coşkun takımı 10 milyon lira vermeye hazır olduğunu söyledi.

Coşkun sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Birkaç gündür geçmişte de bizim hayalimiz olan şirketleşme konusu gündemde yeniden yer almaya başladı. Sistem sağlam temeller üzerine kurulursa Konyaspor’umuz kendi yağıyla kavrulan kendi dinamikleri olan, bağımsız ve çok daha güçlü bir yapıya sahip olabilir. Konu hayata geçirilirse ilk planda 10 Milyon TL’lik hisse almaya hazırım. Herhalde bu rakamları Konya’da verecek 100 iş insanı vardır ya da bulunur diye düşünüyorum. Böylelikle borç meselesi de gündemimizden tamamen çıkmış olur. Bu konu enine boyuna tartışılmalı…
Şirketleşme neticesinde halka arz durumunda arma sevdalıları da gücü ölçüsünde hisse alarak hem kulübüne sahip çıkacak hem de gurur duyabileceği güçlü bir yapının oluşmasına katkı sağlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum