Bu haber taraftarı memnun etti! Efsane isim geri dönüyor

Bu haber taraftarı memnun etti! Efsane isim geri dönüyor

Tümosan Konyaspor’da Stanojevic’in gönderilmesinin ardından teknik direktör arayışları başladı. Yeşil-beyazlı yönetim Konyaspor taraftarının gönlüne taht kuran bir isimle görüşme halinde olduğunu açıkladı.

Konyaspor yönetimi, Aleksandar Stanojevic’ten boşalan teknik direktörlük koltuğuna getireceği isimler konusunda titiz bir çalışma yürütüyor.Yönetim iki isimle görüştüklerini ve kısa süre içerisinde yeni teknik direktörün açıklanacağını ifade etti.
Yeşil-beyazlı yönetim, şu an için daha önce de Konyaspor’da görev yapan Aykut Kocaman ve Sergen Yalçın üzerinde görüşmelere devam ettiği belirtildi.

whatsapp-image-2023-10-23-at-16-04-22.jpeg

KOCAMAN İSMİ TARAFTARI HEYECANLANDIRDI
Konya spor tarihinde büyük başarılara imza atan yeşil-beyazlı caimaya ilkleri yaşatan Aykut Kocaman ismi taraftarları heyecanlandırdı. Kocaman’ın takımın başına geçmesini isteyen taraftarlar yönetimin Aykut Kocaman hamlesinden memnun oldu. Ancak en son Ekim 2021’de Başakşehir’i çalıştıran 58 yaşındaki Aykut Kocaman’ın biraz zaman istediği öğrenildi.

whatsapp-image-2023-10-23-at-16-04-13.jpeg

TARAFTAR SERGEN YALÇIN’I SEVER
Taraftarı memnun eden bir başka teknik adam ise Sergen Yalçın oldu. Sergen Yalçın’ın isminin tekrar Konyaspor gündemine gelmesi yeşil-beyazlı taraftarları sevindirdi. Sergen Yalçın Konyaspor’un sıkıntılar yaşadığı dönemde takımı kümede bırakarak taraftar ile ayrı bir bağ kurmuş ve yeşil-beyazlıların gönlünde yer edinmişti. Daha önce Anadolu takımlarını çalıştırmak istemediğini belirten Sergen Yalçın’ın da yardımcıları tarafından ikna edilmeye çalışıldığı ve görüşmelere tekrardan başladığı belirtildi.
Konyaspor yönetimi bu iki isimden birini takımın başına getirerek taraftarlar ile arasındaki buzları eritmeyi ve takımı yeniden düzlüğe çıkarmayı planlıyor.
SAİT ÇELİK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum