Bilic: Grupta İyi Bir Konumdayız Ama Bu Değişebilir

Bilic: Grupta İyi Bir Konumdayız Ama Bu Değişebilir

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda yarın Asteras Tripolis çok önemli bir maça çıkacaklarını söyledi.Maçın oynanacağı statta basın toplantısı düzenleyen Bilic, grupta iki maç kaldığını ve 3 takımın...

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda yarın Asteras Tripolis çok önemli bir maça çıkacaklarını söyledi.

Maçın oynanacağı statta basın toplantısı düzenleyen Bilic, grupta iki maç kaldığını ve 3 takımın da gruptan çıkma şansı olduğunu dil getirdi. Bilic, "Grupya iyi bir konumda olduğumuzu saklamıyoruz ama yarınki maçtan sonra bu değişebilir." dedi.

Rakibin özellikle kendi sahasında iyi oynadığını vurgulayan Bilic, "Yarın akşam çok zor bir maça çıkacağız." dedi. İyi bir form grafiği yakaladıklarını ifade eden Bilic, "İyi oynayıp gerekeni yapacağımızı ve gruptan çıkacağımızı düşünüyorum." dedi.

Gruptan lider çıkmak istediklerini ifade eden Serdar Kurtuluş ise rakibin özellikle kontrataklarla tehlikeli olduğunu belirtti ve "Beşiktaş'a yakışır bir futbol oynarsak buradan galibiyetle ayrılacağımızı düşünüyorum." dedi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.