BİLGİ ÇAĞI TEKNOLOJİSİ

BİLGİ ÇAĞI TEKNOLOJİSİ

BİLGİ ÇAĞI TEKNOLOJİSİ

İnsanoğlunu insan yapan en önemli özelliklerden olan merak duygusu insanlığı ilim ve bilime yöneltmiştir. Yani teknolojinin sürekli ilerlemesi ve daha çok gelişmesi de insanların sürekli öğrenme isteğinden kaynaklanmaktadır. Bunun için en önemli anahtar da şüphesiz bilgidir. Bilgi bireyin kendine olan özgüvenini ve hayata bakış açısını geliştirir ve belli bir düzene koyar. Bir örnekle açıklayalım. Mesela bir arkadaş ortamında veya bir seminerdesiniz. Çok önemli olarak bahsettikleri bir konu var ve sizin hiçbir fikriniz yok. O ortamda mecbur olarak susmayı yeğliyorsunuz veya ufak bir fikrinizi bile dile getiremiyorsunuz alay konusu olursunuz diye. İşte bu noktada gelişen teknolojiden yararlanmak ve kendimizi sürekli geliştirmenin ne kadar önem arz ettiğini görebiliyoruz. her şeye dair bilgiyi barındıran, kafanızdaki soru işaretlerini cevaplandıracak nadide bir site olma özeliği taşıyor.

                Bilgibaba.org aklınıza gelebilecek her şeyde sizleri açıklayıcı bir şekilde bilgi sahibi yapıyor. Size sorulan bir konu veya biran da kendinizi içinde bulduğunuz bir sohbette fikrinizin olmadığını düşünüyor ve kendinizi cahil gibi hissediyorsanız tek tıkla bilgi ansiklopedisi olan bilgibaba.org sitesini ziyaret edebilirsiniz. Unutmayın cahillik bir kader veyahut insanla özdeşleşen bir kavram değildir.Çok bilgisiz bir insan dahi sürekli araştırarak okuyarak çok bilgili bir insan olabilir. Bilgibaba.org sitesinde son zamanların çok merak edilen konularından olan e dair tüm ayrıntılı bilgiyi de bulabilirsiniz. Astral seyahatten kısaca bahsetmek gerekirse şöyle anlatabiliriz: Bu bildiğimiz bir seyahat olmamakla birlikte burada yalnız ruh seyahat etmektedir. Yani ruh bedenden ayrılır ve beşinci boyut dediğimiz farklı bir boyuta geçer. Astral seyahatle ilgili daha detaylı bilgi ve tekniklerine bu siteyle ulaşabilirsiniz.

                Türklerin destanını anlatan ve Mehmet Akif Ersoy’un büyük bir vatan ve millet sevgisiyle yazdığı İstiklal marşının önemi çok büyük ve değerlidir. Kurtuluş savaşı yıllarını anlatan ve nda da millet ve vatanın ayrılmaz bütünlüğünden söz edilmiştir. Milleti millet yapan onurlu ve şanlı bayrağımızda istiklal marşıyla bir bütündür. Uğruna binlerce şehit verilen bu vatanın ayrılmaz parçasıdır. Maalesef çoğu gencimiz marşımızın önemini bilmemekte ve araştırmaktadır. Bilgibaba.org sitesinden İstiklal marşının Türkler için olan önemini anlatan yazısını okumanızı tavsiye ederiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.