Beyaz peyniriyle ünlü olan markanın 3 tesisi satılacak! İşte konumları

Beyaz peyniriyle ünlü olan markanın 3 tesisi satılacak! İşte konumları

Türkiye'de bir zamanlar beyaz peyniriyle ünlü olan markanın 3 tesisi satışa çıkarıldı. Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından satışa çıkarılan bu tesisler için 21 Şubat 2024 tarihinde ihale düzenlenecek.

Ekonomi dünyasında yaşanan son gelişmeleri vatandaş yakından takip ediyor. Son yıllarda satışa çıkarılan tesis sayısında önemli bir artış yaşandı. En büyük satışlara ise Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) imza atıyor. Bazı şirketler çeşitli gerekçelerle TMSF'ye devrediliyor.

aynes-84884.jpg

BEYAZ PEYNİRİ ÇOK SEVİLİYORDU, FABRİKA SATILDI!

Bunlardan bir tanesi ise bir zamanlar beyaz peyniriyle ünlü olan Aynes. TMSF'nin düzenlediği ihalenin sonucunda Aynes markasını Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri satın aldı.

aynes-94994.jpg

Bu satın almayla birlikte firmanın ismi Tarım Kredi Süt Ürünleri olarak değiştirildi. Ülke genelindeki Tarım Kredi Marketleri'nde satılan süt ürünleri Aynes'in fabrikasında üretiliyor.

TMSF 3 TESİSİ DAHA SATIŞA ÇIKARDI

TMSF'nin Aynes'e ait mülklerdeki satışı ise devam ediyor. Aynes Çardak Gayrimenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğü satışa çıkarıldı. TMSF'nin satışa ilişkin ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı.

aynes-1.jpg

Karara göre, TMSF'nin kayyım olarak atandığı Aynes Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ’ye ait Denizli ili, Çardak ilçesi, Çınar Mahallesi, Çukurharım mevkii, 380 ada, 15, 16 ve 17 parselde kain taşınmazlardan oluşan bütünlük için muhammen bedel 5 milyon 75 bin TL olarak belirlendi.

aynes-3.jpg

İhale 21.02.2024 tarihinde, saat 11:00’da yapılacak. Satışa çıkarılan parsellerin birinde akaryakıt istasyonu olması dikkatlerden kaçmadı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum