Baysangur : Gençliğimize güveniyorum

Baysangur : Gençliğimize güveniyorum

Baysangur: Rakibimizin gücünü biliyoruz ve saygı duyuyoruz. Ama bizde gençliğimize, enerjimize, takım olarak birlik ve bütünlüğümüze güveniyoruz. Her iki taraf içinde çok zor maç olacak

Tarsus İdmanyurdu karşısında alınan farklı galibiyetin kendilerini son derece memnun ettiğini söyleyen Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Abdurrahman Baysangur, “Ligin devre arasında iyi bir kamp dönemi geçirdik. Bu çalışmalarımızın semeresini alacağımızı biliyorduk. Şimdi bunun devam etmesini sağlamamız gerekiyor. Yeni Malatyaspor’u buradan puansız göndermek için çalışacağız” dedi.

İYİ HAZIRLANMIŞTIK

Geçtiğimiz hafta sonunda deplasmanda aldığımız farklı galibiyetin ekip olarak kendilerini mutlu ettiğini kaydeden Teknik Direktörümüz Abdurrahman Baysangur, “Tarsus İdmanyurdu bizim rakibimizdi. Ligin ilk yarısında Konya’da aldığımız yenilginin rövanşını almak anlamında kazanmak istiyorduk. Bu ligde ikili averaj çok önemli. Hafta içinde bu amaçla çok iyi hazırlandık, ancak bu kadar kolay kazanacağımızı hiç birimizi beklemiyorduk. Geçen haftaki oyunumuzu, saha içindeki mücadelemizi, istek ve arzumuzu karoyarak maça çıkarsak başaracağımızı zaten biliyorduk. Oyuncularımı bu anlamda tebrik ediyorum. Gollerin erken gelmesi rakibimi bozdu, bize inanılmaz bir güven verdi. Maçın ardından iyi yoldu olduğumuz ve hedefimiz doğrultusunda ilerlediğimizi görebiliyoruz. Ligin devre arasında iyi bir kamp dönemi geçirdik. Bu çalışmalarımızın semeresini alacağımızı biliyorduk. Şimdi bunun devam etmesini sağlamamız gerekiyor” dedi.

HEDEFİMİZ GALİBİYET

Hafta sonunda ligin güçlü ekiplerinden birisini konuk edeceklerini belirten Baysangur, “Pazar günü kendi sahamızda ligin güçlü ekiplerinden bir tanesi olan Yeni Malatyaspor ile karşılaşacağız. Teknik ekibimiz geçen hafta onların iç sahadaki maçını izledi. İyi bir kadroya sahip ve şehir takımı. Önemli yatırımlar yapıyorlar. Nihayetinde bizde eksiklerimizi giderdik ve takım olarak iyi mücadele ediyoruz. Sonuçta futbol oyununda sahada doğruları yaptığınız zaman, mücadele ettiğiniz zaman istediğinizi alıyorsunuz. Rakibimizin gücünü biliyoruz ve saygı duyuyoruz. Ama bizde gençliğimize, enerjimize, takım olarak birlik ve bütünlüğümüze güveniyoruz. Her iki taraf içinde çok zor maç olacak. Bu tip maçlarda bulduğu pozisyonları değerlendiren takımlar istediğini alıyor. Bizde yakaladığımız pozisyonları değerlendirebilirsek sonuç alırız. Bu konuda oyuncularımıza güveniyoruz. Rakibimizi buradan puansız göndermek için çalışacağız. Ligin alt sıralarından ne kadar erken kurtulursak bizim için o kadar iyi. O zaman mücadelemizde, aldığımız sonuçlarda farklı olacak. Biz iyi bir takımız ve ligdeki konum bize göre değil” ifadelerini kulandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.