Başkan Kılca:  Gurur duyuyoruz

Başkan Kılca: Gurur duyuyoruz

Karatay Belediyesi Spor Kulübü, her gün başarılarına bir yenisini ekliyor. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca kulübün özellikle son yıllarda önemli başarılar elde ettiğinin altını çizerek söz konusu başarıda emeği olan herkesi tebrik etti

Karatay Belediyesi Spor Kulübü, her gün başarılarına bir yenisini ekliyor. Kulüp sporcuları, Konya’da düzenlenen “Konya Geleneksel Türk Okçuluğu Minikler Yarışması”nda biri Konya birinciliği olmak üzere 4 önemli derece elde etti. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da, kulübün özellikle son yıllarda önemli başarılar elde ettiğinin altını çizerek söz konusu başarıda emeği olan herkesi tebrik etti.

Karatay Belediye Spor Kulübü, yerel, ulusal ve uluslararası şampiyonalarda önemli başarılar elde etmeye devam ediyor.

Bu kapsamda kulüp bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Geleneksek Okçuluk Takımı, Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu faaliyet programında yer alan ve Konya İl Temsilciliği tarafından Konya’da düzenlenen “Konya Geleneksel Türk Okçuluğu Minikler Yarışması”nda önemli dereceler elde etti.

HUZEYFE YILDIRIM İL BİRİNCİSİ OLDU

Karatay Belediye Spor Kulübü Geleneksel Okçuluk Takımı Sporcusu Hanife Yıldırım, Minik Erkekler 10-11 Yaş Kategorisinde Konya birincisi olmayı başardı. Minik Kızlar 8-9 Yaş Kategorisinde Esma Serra Cankurt Konya ikincisi, Zeynep Acar da üçüncü oldu. Yine Minik Erkekler 8-9 Yaş Kategorisi’nde mücadele veren Muzaffer Varlı ise Konya ikinciliğini elde etti.

SPORCULARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay Belediye Spor Kulübü’nün son yıllarda önemli başarılar elde ettiğini vurgulayarak, söz konusu başarıda emeği olan herkesi tebrik etti.

Karatay Belediyesi olarak gençlik ve spora yönelik önemli yatırımlar yaptıklarını söyleyen Başkan Hasan Kılca; “Karatay Belediye Spor Kulübümüz, birbirinden önemli başarılar elde ediyor. Tüm sporcularımızla gurur duyuyoruz. Bu vesileyle son organizasyonda önemli başarılar elde eden bütün geleneksel okçularımızı, kulübümüzün yöneticilerini ve takım antrenörümüzü kutluyorum. Bugün olduğu gibi gelecekte de bu ve daha birçok branşta daha büyük hedefler koyarak hep birlikte önemli başarılar elde etmeye devam edeceğiz” dedi.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.