Başkan Ataç’ın 19 Mayıs Gençlik Spor Bayramı Mesajı

Başkan Ataç’ın 19 Mayıs Gençlik Spor Bayramı Mesajı

Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.19 Mayıs 1919, ulusal kurtuluş mücadelesine giden yolda atılan en kara...

Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

19 Mayıs 1919, ulusal kurtuluş mücadelesine giden yolda atılan en kararlı adımdır diyen Ataç, mesajının devamında, “Samsun’da yanan meşale Anadolu’nun dört bir yanında bağımsızlık ateşini yakarak Cumhuriyet’e giden yolu aydınlatmıştır. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün verdiği en önemli mesaj, bu önemli günü geleceğin temsilcileri olan gençlere emanet etmesidir. Demokrasi ve özgürlük adına başlayan her mücadelenin öncüsü olan gençler dünya siyasi tarihinde olduğu gibi ülkemizde de bu onurlu bayrağı hak ettiği değere ulaştırmak için mücadele vermişlerdir. 19 Mayıs 1919’da bir ulusun bağımsızlık yolunu açan genç bir liderin yolundan yürüyen gençlerin, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlarken, O büyük lideri ve devrimlerini bilimin, demokrasinin ve laikliğin gerektirdiği şekilde taçlandırmaya devam edeceklerine inanıyorum. Bu vesile ile başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Cumhuriyet’e emeği geçen tüm isimleri saygıyla anıyorum” diye belirtti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.