Başkan Altay’dan  ‘desteğe devam’ sözü

Başkan Altay’dan ‘desteğe devam’ sözü

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay,Konya Büyükşehir Belediyesi olarak Konyaspor’a bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada ellerinden gelen her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen ve Yönetim Kurulu Üyeleri Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Altay’ın, TÜMOSAN Konyaspor Yönetimi ile Konyaspor’un genel durumu hakkında fikir alışverişinde bulundukları öğrenildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Altay; Konya Büyükşehir Belediyesi olarak Konyaspor’a bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada ellerinden gelen her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Konyaspor yönetim kurulu üyelerimiz ile gerçekleştirdiğimiz ziyaretler kapsamında Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay ile bir araya geldik. Başkanımızın her daim Konyaspor’a olan güçlü destekleri ve hassasiyeti bizleri memnun ediyor. 2023 Dünya Spor Başkenti Konya için büyük bir çaba gösteren Başkanımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.”ifadelerini kullandı.

Ziyaret sonrası Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, Uğur İbrahim Altay ve 42 numara yazılı yeni sezon formasını Başkan Altay'a hediye etti.

BAŞKAN ALTAY TESİS VE SAHA MÜJDESİ VERMİŞTİ

Başkan Altay geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, “Şehrimizin en önemli değerlerinden Konyaspor’un yeni Kayacık Tesisleri’nin yapım çalışmalarına hızla devam ediyoruz. 58 milyon lira maliyetle yapılan tesisi bahar aylarında tamamlayacağımızı umuyorum. Tesislere ilave olarak 2 yeni çim sahayı da inşa ettik. Konyaspor için elimizden gelen tüm imkanları kullanmaya devam edeceğiz"ifadelerini kullanmıştı

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.