Başarı ve Avcı  aileleri akraba oldu

Başarı ve Avcı aileleri akraba oldu

Mubaş Metal Yönetim Kurulu başkanı ve Kanal 42 Televizyonu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muhsin Başarı oğlunu evlendirdi

Behice Muhsin çiftinin Oğlu Kemal, Özlem ve Kazım çiftinin kızı Melike Rana ile bir ömür boyu mutluluğa evet diyerek dünyaevine girdi. Diltaş Düğün ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen düğün merasimine Saadet Partisi Genel İstişare Kurulu Üyesi Hasan Hüseyin Uysal ve Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, Gelecek Partisi Konya İl Başkan Yardımcısı Ahmet Arslan, Karatay Belediyesi eski Başkanı Mehmet Şen, Anadolu Gençlik Derneği Konya Şube Başkanı Ceylani Kılınç, Cansuyu Konya Temsilcisi İsmail Tozan, Başarı ve Avcı ailelerinin akrabaları, yakınları, dostları, sevenleri ve çok sayıda iş adamları ve davetli katıldı.

adsiz.jpg

Her iki ailenin büyükleri de gelen misafirleri kapıda tek tek karşılayarak, tebrikleri kabul etti. Düğünde davetlilere geleneksel Konya düğün pilavı ikram edildi.

Merhaba Gazetesi olarak bizler de Kemal ve Melike Rana çiftine bir ömür boyu mutluluklar diler, Başarı ve Avcı ailelerini de tebrik ederiz.

MURAT GÜNTEKİN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.