Barış güvercinleri uçurtuluyor

Barış güvercinleri uçurtuluyor

Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayı Fatih Oruç, “Çanakkale savaşıyla ilgili barış güvercinleri uçurtuluyor. O gün Müslüman halkların canına, ırzına ve vatanına kasteden düşman güruhun şimdi dost olduğunu düşünemeyiz” dedi

Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayı Fatih Oruç, Çanakkale Zaferinin 100.yılı nedeniyle bir basın açıklaması yayınladı. Oruç, açıklamasında, “Bugünlerde değişik mecra ve mekanlarda konuşulan 1. Dünya Savaşı’nın cephelerinden birisi ve belki en önemlisi olan Çanakkale savaşlarının herhangi bir savaş ve düşmanlık meselesi olmadığını ve o gün Müslüman halkların tamamının canına, ırzına ve vatanına kasteden düşman güruhun şimdi dost olduğunu düşünemeyiz” dedi.

ŞİMDİ DOSTUMUZ MU OLDULAR?

Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi olarak gerçekleştirdikleri ‘Milli İttifak’ çatısında Saadet Partisi Milletvekili Adayları olarak çalışmalara devam ettiklerini ifade eden Oruç, şöyle konuştu: “Şunu biliyoruz ki bu çalışmalar Allah’ın izniyle sadece memleketimizi değil, İslam coğrafyasını değil tüm insanlığın kurtuluşuna ve saadetine vesile olacaktır. Çanakkale Savaşları’nın 100. yılını yaşıyoruz. Ülkemizde bu savaşla ilgili barış güvercinleri uçurtuluyor, barışla ilgili en üst makamdan en alt makamlara kadar toplantılar düzenleniyor ve barış mesajları veriliyor. O gün Müslüman halkların tamamının canına, ırzına ve vatanına kasteden düşman güruhun şimdi dost olduğunu düşünemeyiz Şu unutulmamalıdır ki; bundan 100 yıl önce yeryüzünde hükümranlık iddiasında bulunan ırkçı emperyalizmin ve Siyonizm’in temsilcileri ve işbirlikçileri yeryüzünde hak ve adalet merkezi olan Osmanlı Devleti’nin yıkılması için ve Osmanlı toprakları olan Filistin’de bir İsrail devleti kurulması için Osmanlı Devleti’ne dört bir yandan saldırmışlardır. İlk insan ve peygamber Hz. Adem’den beri Habil’le Kabil’in mücadelesi ne ise, Talut’la Calut’un mücadelesi ne ise, Firavun’la Musa’nın mücadelesi ne ise, İbrahim’le nemrutun mücadelesi ne ise, Hz. Muhammet Mustafa ile müşriklerin mücadelesi ne ise, ırkçı emperyalizmle bu necip milletin Çanakkale’deki, Yemendeki, Kafkaslardaki Balkanlar’daki mücadelesi de aynıdır. İnsanlığın varoluşuyla başlayan bu hak- batıl mücadelesi kıyamete kadar devam edecektir.”

ECDADIMIZ HUZUR VE ADALET İÇİN SAVAŞTI

Ecdadımızın yer yüzündeki tüm insanların dini dili ırkı tabiiyeti ne olursa olsun İslam’ın egemen olduğu bir dünya için savaşı sadece savaş meydanında yaptığını ifade eden Oruç, sözlerine şöyle devam etti: “Vatanını ve namusunu korumak için cephede direnen mücahit ecdadımızın, doyumsuz bir tamahkarlıkla sadece sömürmek ve çıkar elde etmek için sivil, çocuk, yaşlı, kadın, demeden katleden ve yok eden bir haçlı zihniyetiyle eş değer görülmesi tam bir şuursuzluk ve şaşkınlıktır.

Bugünkü zaman diliminde de aynı emperyal güçler ve onların arkasındaki Siyonist ağa babaları mukaddes beldelere ebreheler misali saldırmaktadırlar. İşte bu durum karşısında ümmetin ebabiller gibi savunmaya ve taarruza geçmesi için, ebrehelerin, haçlıların Libya’dan, Suriye’den Mısır’dan Irak’tan, Orta Afrika’dan, Doğu Türkistan’dan, Arakandan ellerini çekmeleri için, İslam Birliği’nin kurulması elzem ve bu birlik için çalışmak her Müslüman’a farzdır. Saadet Partisi yakın ve uzak tehditleri ortadan kaldırmak için ve İslam Birliği’ni kurmak için bu milletin öp öz bağrından çıkmış, milli ve manevi bir teşkilattır. Aziz milletimizden 7 Haziran’da gerçekleştirilecek seçimde bu ittifakın yanında olmalarını ve Saadet Partisi’ne oy vermelerini istiyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.