BAL’da Karapınar güldürdü!

BAL’da Karapınar güldürdü!

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 6.Grup’ta 12.haftasında Sarayönü Belediyespor deplasmanda Çubukspor’a 3-1, Akşehirspor ise deplasmanda Büyük Anadolu Kırıkkalespor’a 1-0 mağlup olurken Karapınar Belediyespor ise Kırşehir Çayağzıspor’u 2-1 yendi.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 6.Grup’ta 12.haftasında Sarayönü Belediyespor deplasmanda Çubukspor’a 3-1, Akşehirspor ise deplasmanda Büyük Anadolu Kırıkkalespor’a 1-0 mağlup olurken Karapınar Belediyespor ise evinde ağırladığı Kırşehir Çayağzıspor’u 2-1 yendi.

AKŞEHİR LİDERLİĞİ KAPTIRDI

Geçen haftayı lider olarak kapatan Akşehirspor dün Büyük Anadolu Kırıkkalespor’a konuk oldu. Akşehirspor rakibine 1-0 mağlup olarak ligdeki 2.yenilgisini alırken liderliği ise Kırıkkalespor’a kaptırdı. Kırmızı-beyazlılar haftayı 24 puanla tamamlarken ligin 13.haftasında evinde Ankara DSİ Spor’u ağırlayacak.

SARAYÖNÜ 4.MAĞLUBİYETİNİ ALDI

Grupta mücadele bir diğer Konya temsilcisi Sarayönü Belediyespor ise deplasmanda başkent temsilcisi Çubukspor’a konuk oldu. Sarayönü rakibine 3-1 mağlup olarak ligdeki 4.mağlubiyetini aldı. Yeşil-siyahlılar bu haftasonu evinde Sandıklıspor’u ağırlayacak.

KARAPINAR 3 PUANA UZANDI    

6.Grup’ta mücadele eden Karapınar Belediyespor ise evinde Kırşehir Çayağzıspor’u ağırladı. Yeşil-siyahlılar rakibini 2-1 mağlup ederek ligdeki 4.galibiyetini aldı.Karapınar Belediyespor ligin son haftasını bay geçecek.

ABİDİN KURT

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.