Bajic ve Skubic dikkat çekti

Bajic ve Skubic dikkat çekti

Bu sezon attığı 22 golle dikkat çeken Riad Bajic'e Skubic 5 asist yaparak takım arkadaşının gol atmasına katkı sağladı. İkili gösterdiği uyum ile dikkatleri üzerine çekti ve transferin gözdeleri oldu

Sezona UEFA Avrupa Ligi, Ziraat Türkiye Kupası ve Spor Toto Süper Lig olmak üzere 3 kulvarda başlayan Atiker Konyaspor bu sezon 52 maça çıktı. Tarihinde ilk kez Ziraat Türkiye Kupas'nda final gören yeşil-beyazlılarda birçok futbolcu gösterdiği performansla dikkatlerini üzerine çekmeyi başardı. Anadolu Kartalı'nda bu sezon gol yükünü çeken Bosna-Hersekli futbolcu Riad Bajic ve asist kralı Nejc Skubic birçok takımın transfer listesine dahil oldu. Bu sezon ligde ve kupada gol krallığı konusunda iddialı olan Riad Bajic çıktığı 49 maçta 22 gol kaydetti. Bu sezon Atiker Konyaspor'da yaptığı 9 asistle dikkatleri üzerine çeken Nejc Skubic, Bajic ile iyi bir ikili olarak takım arkadaşına 5 asist yaptı. Atiker Konyaspor'da birçok gol pozisyonu üreten ikili gösterdiği uyum ile dikkatleri üzerine çekti.

22 GOL KAYDETİ

Atiker Konyaspor'un Bosna Hersek'ten transfer ettiği Boşnak futbolcu Riad Bajic  geride kalan sezonda müthiş bir performans ortaya koydu . UEFA Avrupa Ligi, Ziraat Türkiye Kupası ve Spor Toto Süper Lig olmak üzere  49 maça çıkan Riad Bajic Atiker Konyaspor'un gol yükünü çekti.  49 maça çıkan Riad Bajic 22 gol kaydetti. Birçok  kulübün transfer listesine girmeyi başaran Riad Bajic Atiker Konyaspor'un tarihine de geçmeyi başardı. Riad Bajic yeşil-beyazlıların tarihinde en çok gol atan yabancı futbolcu oldu. Spor Toto Süper Lig'de de gol krallığında Beşiktaşlı Cenk Tosun ile Aytemiz Alanyasporlu Vanger Love ve dünya yıldızı Eto’o ile yarıştı. Kardemir Karabükspor karşılaşmasında attığı golle birlikte gol sayısını 17'ye yükselten Riad Bajic krallıkta 4. sırada yer aldı.

9 ASİST YAPTI

Geçtiğimiz sezon devre arasında Atiker Konyaspor'un transfer ettiği Nejic Skubic ise bu sezon gösterdiği performansla Bajic gibi dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Yeşil-beyazlılarda bu sezon en çok asist yapan Slovenyalı futbolcu yaptığı 9 asistin beşini takım arkadaşı Riad Bajic'e yaptı. Sağ bekte  görev yapan Skubic, Atiker Konyaspor'da forma giydiği 47 maçta yaptığı bindirmelerle dikkat çekti. Savunmaların korkulu rüyası olan Skubic, yeşil-beyazlıların forvet hattına birçok pozisyon hazırladı. Bu sezon Atiker Konyaspor'da 22 gol atan Riad Bajic 5 golüne asist yapan Skubic, Boşnak futbolcu ile iyi bir uyum yakaladı.

EN İSTİKRARLI İSİM OLDU

Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonunu 43 puan ve averajla 9.sırada tamamlayan Atiker Konyaspor’da 31 maçta 2 bin 781 dakika sahada kalan Nejc Skubic en fazla süre alan isim oldu. toplamda 47 karşılaşma oynayan Skubic bu maçların hepsinde ilk 11 yer aldı.

BURAK TAŞPINAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.