Bahadınspor Amatör Ligde Yeniden Mücadeleye Başlayacak

Bahadınspor Amatör Ligde Yeniden Mücadeleye Başlayacak

Yozgat Amatör Küme Süper Birinci Futbol Ligi'nde mücadele verirken iki sezon önce futbol sahası zeminin yapılmaması nedeniyle ligden çekilen Bahadınspor takımı, bu sezon yeniden lig mücadelesindeki yerini alacak. Yozgat Amatör Spor Kulüpleri...

Yozgat Amatör Küme Süper Birinci Futbol Ligi'nde mücadele verirken iki sezon önce futbol sahası zeminin yapılmaması nedeniyle ligden çekilen Bahadınspor takımı, bu sezon yeniden lig mücadelesindeki yerini alacak.

Yozgat Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Hakan Bektaş ve Futbol İl Temsilcisi Mehmet Karakoç, Sorgun ilçesi Bahadın beldesi Belediye Başkanı Dilaver Özcan ile birlikte başkan yardımcısı ve Bahadınspor Başkanı Ahmet Bilican'ı ziyaret ederek, önce amatör spora vermiş oldukları katkılarından dolayı forma hediye etti. ASFK Başkanı Bektaş, Bahadınspor'un Yozgat'ta spora farklı bir renk ve dinamizm kazandırdığını belirterek, ''İki sezon önce kendi tesisinin zemininin yapılamaması nedeniyle maçlarını deplasmanda oynamak zorunda kalan Bahadınspor, mali yükü kaldıramayıp, ligden çekilmişti. İki yıllık sürenin ardından lig mücadelesine devam etmeyen kulüpler yönetmenlik gereği kapanmaktadır. O nedenle Bahadınspor'un bu sezon yeniden faaliyetlerde yer almasını istiyoruz.'' dedi.

Belediye Başkanı Dilaver Özcan, Bahadınspor'a her zaman destek verdiklerini, imkanlar doğrultusunda gereğini yapacaklarını belirtirken, beldeye gurbetçi bir işadamı tarafından spor kompleksi inşa edileceğinin müjdesini de verdi. Bahadınspor Başkanı Ahmet Bilican da yeni sezonda ligde yeniden yer almak üzere çalışmalara başlayacaklarını ifade etti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.