Baby Shower Hediyeleri

Baby Shower Hediyeleri

Baby Shower Hediyeleri

Baby shower partileri çoğu kişi tarafından bilinen partiler olsa da, diye soran kişilere rastlamak da mümkündür. Bu partiler, doğum öncesinde anne adayına destek olmak, moral vermek ve doğacak bebeğinin eksiklerini tamamlamak için yapılmaktadır. Bu partilerin asıl amacı hediyeden almaktan ve vermekten çok, anne adayını mutlu etmek ve yanında olduğunu belirtmektir. Bu sayede anne adayı doğum öncesinde daha pozitif olur ve arkadaşlarının desteği olduğunu bilir. partileri, geldiği günden itibaren hızlıca ve kolayca benimsenmiştir.

Yapılacak olan bu partilerin düzenlemesini anne adayının en yakın arkadaşı üstlenir. Anne adayı ve arkadaşı ilk olarak gelecek olan kişilerin isimlerini belirler ve bunu bir liste şekline dönüştürürler. Ardından anne adayı eksik olan ve alınması gereken şeyleri belirtir ve arkadaşı alınması gereken bu hediyeleri not eder. Belirlenmiş olan davetiye listesiyle beraber alınması gereken hediyelerin listesi de gönderilir. Her bir davetli almak istediği hediyeyi kendisi seçer. Bu hediye listesinde yer alabilecek pek çok ürün ulunmaktadır. Anne adayı, bebek kıyafetlerinden oyuncaklarına kadar bütün eksiklerini belirtebilir. Alınması gereken hediyeleri belirlemek annenin isteğine ve eksiklere göre ayarlanmaktadır.

genelde bütün partilerde alınan ve birbirine benzeyen hediyelerdir.  Bu hediyeler arasında bebek kıyafetleri yer almaktadır. Bebeğin doğumundan sonra kullanabileceği eldiveninden önlüğüne kadar bütün eşyaların bulunduğu setler ilk sıralarda yer almaktadır. Kıyafetler dışında annenin isteğine göre oyuncuklar ya da bebek arabası alınabilir. Bu parti için sadece bebek arabası değil, 3-4 yaşlarında binebileceği oyuncak arabalarda istenebilir.  Bu parti için baskılı kupalar, çerçeveler, hediye setleri satın alabilirsiniz. Eğer bu listeden bir hediye almışsanız ve daha farklı bir hediye daha vermek istiyorsanız, anne adayının kullanabileceği ya da saklayabileceği, sizi ve o günün önemini ifade edecek hediyelerde verebilirsiniz.

Kaynak: Babyshowertr.net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.