Azar İle Yerel ve Uluslararası Görüntülü Sohbet Deneyimi

Azar İle Yerel ve Uluslararası Görüntülü Sohbet Deneyimi

Azar İle Yerel ve Uluslararası Görüntülü Sohbet Deneyimi

Son zamanlarda gençler arasında oldukça popüler olan Azar görüntülü konuşma uygulaması, Türkiye’den ve dünyanın dört bir yanından insanlarla sohbet imkanı sunmaktadır. Tüm dünyadan her dil, renk ve ırktan arkadaş edinme fırsatı sunan bu uygulama, özellikle üniversite gençliğinin favori görüntülü sohbet uygulamaları arasından birisi olmuştur. Tamamen ücretsiz olarak Google Play Store ve App Store mağazalarından indirilebilen uygulama, aynı zamanda kolay kullanım imkanıyla herkese hitap etmektedir.

 

Ücretsiz Görüntülü Sohbet Uygulaması

 

görüntülü konuşma uygulaması bir mobil uygulamadır. Akıllı cihazı olan herkes bu uygulamayı indirerek kullanmaya başlayabilir. Android ya da iOS cihazlarınızın mağazasından uygulamayı tamamen ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Bu uygulama ülkemizde 15 milyon indirmeye sahipken, dünyada ise yüz milyondan fazla indirilmiş durumdadır.

 

Uygulamayı kullanan dünyanın her yerinden pek çok kişi olması sebebiyle arkadaş seçeneği daha fazladır. Böylece size hitap eden, daha iyi anlaşabileceğiniz kişileri bulmak oldukça kolaydır. Kendi ülkenizden ya da dünyadan pek çok farklı kişi ile arkadaşlık kurabilirsiniz.

 

Uygulamayı indirdikten sonra kullanmak da ücretsizdir. İndirdiğiniz uygulama sizden bazı bilgiler isteyecektir. Bu bilgileri girdikten ve fotoğraf yükledikten sonra artık sohbet etmeye başlayabilirsiniz. Sohbete başlarken ilk olarak uygulama size karışık olarak kişiler önerecektir. Bu kişiler içinden seçtiklerinizle konuşmaya başlayabilirsiniz. Görüntülü sohbete başladıktan sonra anlaştığınız kişilerle  tekrardan sohbete devam edebilirsiniz.

 

Değerli Taşlar Ne İşe Yarar?

 

Uygulamayı kullanmaya başladıktan sonra, değerli taşlar olduğunu fark edeceksiniz. Bu taşlar ne işe yarar diye merak ediyorsanız, filtreleme özelliğini kullanmak için gereklidir. Filtreleme özelliğini kullanmanız için değerli taşa sahip olmak ya da VIP üye olmak gerekir. Böylece kişilerle rastgele konuşmak yerine tercihlerinize göre filtrelediğiniz kişilerle sohbet edebilirsiniz. Kişileri cinsiyet ya da yer gibi kriterlere göre seçebilirsiniz. Bu şekilde kuracağınız arkadaşlıklar daha kalıcı olacaktır.

 

Rastgele kişilerle sohbet etmeniz halinde bulunduğu ülke size uygun olmayabilir. Rahatsız edici davranışlarda bulunabilir. Bu tür sorunlarla karşılaşmak istemiyorsanız filtreleme özelliğini aktif etmek size daha güvenli ve samimi sohbetler sunacaktır.

 

Güvenlik Önlemleri

 

Chat uygulamalarında art niyetli kişilerin bulunması olasıdır. uygulaması bu konuda aldığı önlemler ile de rakip chat programlarından farklılaşmaktadır. Eğer rahatsız edici davranışlarda bulunan, uygunsuz konuşma ya da görüntü sunan, ahlaki rahatsızlık veren kişiler söz konusu ise bunları şikayet etmeniz mümkündür. Şikayet ettiğiniz kişiler bir daha hiçbir şekilde karşınıza çıkmayacaktır. Belirli sayıda şikayet edilen kişilerin hesapları askıya alınacaktır.

 

Uygunsuz hesapları şikayet eden kişiler uygulamanın güvenliğine katkıda bulundukları için değerli taşlarla ödüllendirilmektedir. Bu taşlara sahip olan kişiler filtreleme özelliğini kullanarak arkadaş seçimi yapabilmektedir.

 

Daha fazla değerli taşa sahip olmak adına çok sayıda kişiyi şikayet edenler fark edilecektir. Bu kişilerin hesapları da askıya alınacaktır. Siz de yerel veya uluslararası bir görüntülü sohbet deneyimi yaşamak istiyorsanız, Azar chat programını ücretsiz indirerek hemen yeni arkadaşlar edinmeye başlayabilirsiniz.

 

Sosyal Medya Bağlantıları

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.