ATSO, kentsel dönüşümü destekliyor

ATSO, kentsel dönüşümü destekliyor

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) üyelerine, Belediye ve TOKİ tarafından gerçekleştirilen Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında bilgi verildi.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) üyelerine, Belediye ve TOKİ tarafından gerçekleştirilen Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında bilgi verildi.  ATSO Başkanı Ali Öztürk, oda olarak projenin arkasında olduklarını belirtti.
    
Yönetim ve Meclis olarak bu projeyi desteklediklerini ifade eden Öztürk, ''Şimdiye kadar bu noktaya, istişare halinde geldik. Onun için Nevzat başkanımıza, Abdurrahim Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Proje başladığından bu tarafa üyelerimizi çağırarak toplantılar düzenledik. Onların istekleri üzerine nasıl iş yerleri olabilir diye sorarak şu ana kadar geldik. Bundan sonra da temennimiz, istişarelerle bir yerlerde bir şeyler varsa ikili ve toplu diyaloglarla bunu hayata geçirebilmektir'' diye konuştu.
    
Aksaray Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahim Sertdemir ise projenin hem sanayi esnafı hem de Aksaray'ın geleceği açısından çok büyük önem taşıyan bir proje olduğunu ifade ederek, bu projeye Aksaray'da yaşayan herkesin destek vermesi gerektiğini dile getirdi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.