Astropay Kart

Astropay Kart

İnternet dünyasının bizlere sağladığı kolaylıkların başında şüphesiz e-alışveriş geliyor.

İnternet dünyasının bizlere sağladığı kolaylıkların başında şüphesiz e-alışveriş geliyor. İstediğimiz ürünü e- mağazalardan sipariş verip kapımıza kadar getirtebiliyoruz. Fakat internet her türlü olayın gerçekleşebildiği bir ortam olduğundan alışveriş yapmak istediğimizde bazen sitelere güvenemeyebiliyoruz. Sanal ortamda bilgilerimizi paylaşmak daha sonra sorun yaşamamıza neden olabiliyor. İnternette alışveriş yapmaktan vazgeçmek istemeyenlerin imdadına sanal kartlar yetişiyor. Bu sanal kartlardan biri olan kart en basit şekli ile kredi kartı, havale veya EFT yapmadan alışverişinizi gerçekleştirmenizi sağlıyor.

Sanal ödeme sektörünün lideri olan astropay kart internet ortamında kullanabileceğiniz, tamamen güvenilir ve hiçbir kişisel bilgi gerektirmeyen bir sanal karttır. Kredi kartınızın kart numarasını ya da kendi kişisel bilgilerinizi paylaşmadan gönül rahatlığı ile alışveriş ve oyunlarda bu kartı kullanabilirsiniz. Astropay kart ile yapacağınız tüm ödemeler 256 bit SSL sertifikaları ile şifrelenerek tamamen güvenli bir kullanım sunmaktadır. Bu sayede hiçbir şekilde dolandırılma olayına maruz kalmazsınız.

Sanal kartların satışları 7/24 online olarak yapılmaktadır. İster telefon ile ister canlı yardım ile satın alabiliyorsunuz. Astropay kartlar dolar olarak işlem görmektedir ve farklı miktarlarda üretilmektedir. Örneğin 10$, 15$, 100$, 250$, 500$ gibi. Bu kartları satın aldıktan sonra size sanal pin kodları verilmektedir. Pin kodlarında satın aldığınız miktar kadar bakiye vardır. Satın alma işleminizi gerçekleştirdikten sonra alışveriş yapmak istediğiniz siteden ödeme şekli olarak astropay seçeneğini seçiyorsunuz. Astropay kodunu girdikten sonra ödeme tamamlanmış oluyor. Almış olduğunuz kart ile isterseniz tek seferde ya da karta ki bakiye bitene kadar defalarca ödeme yapabiliyorsunuz. Örneğin 20$ ile 10$, 4$ ve 6$ gibi. Kartta bakiye bittiğinde kart otomatikman iptal olmaktadır. İnternet alışverişlerinizi güvenli ve hızlı bir şekilde astropay kart sayesinde rahatlıkla yapabilirsiniz. Güvenilir ucuz ve hızlı tek astropay kart sitesi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.