Artık önümüze bakmak istiyoruz

Artık önümüze bakmak istiyoruz

Anadolu Selçukspor’da Silivrispor maçı hazırlıkları başladı. Sakaryaspor’u yenerek nefes alan yeşil-beyazlı ekipte teknik direktör Alper Avcı, “Artık geçmişi geride bırakıp önümüze bakmak istiyoruz” diye konuştu

TFF 2. Lig Beyaz Grup 13. hafta karşılaşmasında 18 Kasım Cumartesi günü deplasmanda Silivrispor  ile karşılaşacak Anadolu Selçukspor’da hazırlıklar başladı.

Karatay Belediyesi Tatlıcak Tesislerinde teknik direktör Alper Avcı ve yardımcıları nezaretinde gerçekleştirilen antrenmanda Sakaryaspor maçında forma giyen futbolcular rejenenarasyon çalışması yaparken, tedavileri devam eden İbrahim Ak ve Arif Demir kendileri için hazırlanan program dahilinde çalışmalarını sürdürdü.

Diğer futbolcular ise teknik direktör Alper Avcı’nın da katıldığı çalışmada yarı sahada çift kale maç yaptı. Antrenmanı  Kulüp Başkanı Mehmet Güney ve Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Ay da takip etti.

ARTIK ÖNÜMÜZE BAKACAĞIZ

Deplasmanda oynanacak Silivrispor maçından puan almak istediklerini belirten teknik direktör Alper Avcı: "İç sahada adığımız Sakaryaspor galibiyetinin değerli olabilmesi adına Silivrispor maçından mutlak suretle puanla dönmemiz gerekiyor" dedi. İç sahada alınan Sakaryaspor galibiyetinin morali ile haftaya başladıklarını kaydeden Avcı: “İç sahada aldığımız Sakaryaspor galibiyetinin değerli olabilmesi adına Silivrispor maçından mutlak suretle puanla dönmemiz gerekiyor. Çünkü içerde hakikaten ciddi anlamda efor sarf edilen ve hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Rakibe baktığınız zaman sıralamada her ne kadar kötü durumda da olsa tecrübeli oyunculara sahip. Karşılaşmanın oynanacağı sahanın zemini sunni çim. Böyle bir zeminde daha önce Karagümrük maçını oynamıştık. Bunun dezavantaj mı yoksa avantaj mı olduğunu göreceğiz.  Ancak dediğimiz gibi Silivrispor maçından mutlaka puanla dönmek istiyoruz. Artık geçmişi geride bırakıp önümüze bakmak, devre arasına kadar olan süreci en iyi şekilde geçirmek istiyoruz. Bu süreçte alabildiğimiz kadar puanları alıp devre arasına üst sıralarda girmek istiyoruz” dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.