Analiz Koleji öğrencilere kapılarını açtı

Analiz Koleji öğrencilere kapılarını açtı

Analiz ailesi olarak tamamen eğitimci bir kadroya sahip olduklarını belirten Analiz Eğitim Kurumu Müdürü Mustafa Özsan, büyük Türkiye idealindeki gençlerin bu kolejde yetişmelerini istediğini dile getirdi

2023-2024 eğitim-öğretim yılında açılışı gerçekleştirilen Analiz Koleji, gelecek nesillere faydalı birer birey yetiştirmek üzere öğrencilere kapılarını açtı. Açılışa AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı da katıldı. Açılış konuşmasını yapan Analiz Eğitim Kurumu Müdürü Mustafa Özsan ise, Analiz ailesi olarak birçok başarıya imza attıklarını ifade ederek bu başarıda yönetim kurulundaki arkadaşlarına, birlikte çalışma arkadaşlığı yaptıkları öğretmenlere, çizdikleri yoldan giden değerli öğrencilere ve velilere şükranlarını sundu.
“BAŞARACAĞIZ, BAŞARILI ÖĞRENCİLER YETİŞTİRECEĞİZ
Özsan, başarı üstüne başarı kazanmak istediklerini vurgulayarak, “Kadromuz mükemmel. Çeyrek asırdır Konya özel sektörüne imza atmış başarılı bir kimya öğretmeni Derya Emre, Konya’da adını çok duyduğumuz eğitim koçu ve geçen sene Türkiye derecesi çıkartan Beyza Bandırma Kelek, hızlı okuma teknikleriyle Türkiye’nin markası Konya’nın onuru olan Bayram Güneş ve yılların okul müdürü, eğitimci, öğretmenlerin öğretmeni Mustafa Sayar da burada bizim aramıza katıldı. Tamamen eğitimci bir kadroya sahibiz. İnşallah bu okuldan büyük profesörlerin çıkmasını, büyük Türkiye idealindeki gençlerin burada yetişmesini istiyoruz. Buna inanıyoruz. Başaracağız, başaracağız, başaracağız!” dedi.
BURADA VATANA VE MİLLETE FAYDALI BİREYLER YETİŞECEK
Analiz Koleji Kurucularından Beyza Bandırma Kelek ise şunları söyledi, “Mustafa Kemal Atatürk'ün, ‘Eğitimdir ki; bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı bir topluluk halinde yaşatır ya da esaret ve sefalete terk eder’ sözünü birkaç örnekle açıklamak isterim. İstiklal Harbi’nin en çetin zamanları Türk ulusunun ateşten gömlek giydiği tarihlerde Birinci ve İkinci İnönü zaferi derken bir yenilgi derinden sarstı. O yenilginin adı Kütahya-Eskişehir savaşlarıydı. Fakat bu madalyonun sadece görünen yüzüydü. Çünkü cephelerde oluk oluk kanla kaybedilen canların üzüntüleri dahi yenilgi çanlarına izin vermemiştir. Daha bağımsızlığın geleceği belli değilken bizler bu ülkede eğitim kongresi yaptık. Dünya’nın hangi yerinde görülmüştür daha bir ülkenin akıbeti bile belli değilken eğitim denildiği? 9 Eylül 1922'de ise Büyük Taarruz ile Yunanlılar denize dökülürken Mustafa Kemal'den bir demeç almak için gelen gazetecinin sorusu duraklatıyor bizleri. “Evet Mustafa Kemal şimdi ne olmak istiyorsunuz” diyor gazeteci. Mustafa Kemal ise “eğitim bakanı olmak istiyorum” der. Hiçbir şey ortada yokken yine de eğitim diyen, her şey olabilecekken yine de eğitim diyen bir liderden bahsediyorum sizlere. Burada, Analiz Kolejinde ise, vatanına ve milletine faydalı, manevi değerlerinden ödün vermeyen bireyler yetiştireceğimizden kuşkunuz olmasın. Öğrenciler idealist kadromuza emanettir. Analiz ailesi olarak heyecanlıyız, kararlıyız.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.