Anadolu  ‘Tek’ çekti

Anadolu ‘Tek’ çekti

Anadolu Selçukspor sezonun 5. Hafta maçında deplasmanda Nazilli Belediyespor ile golsüz berabere kaldı. Yeşil-siyahlı ekip bu beraberlikle puanını 5’e çıkarttı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukspor ligin 5. Hafta maçında deplasmanda Nazilli Belediyespor ile karşılaştı. Geçtiğimiz haftayı evinde aldığı Bandırmaspor galibiyeti ile kapatan yeşil-beyazlı ekip bu deplasmandan da puan koparmasını bildi. Anadolu Selçukspor rakibi ile 0-0 berabere kaldı.  

Temsilcimiz maça hızlı başlayan taraf oldu. Yavru Kartal kazanma hırsı ile rakibine karşı sert müdahaleler sonucu erken kart gördü. Maçın daha 4. Dakikasında Oğuz Gürbulak rakibine yaptığı hareketten dolayı sarı kart gördü. Maçın 33. Dakikasında ise Soner Birinci yine rakibe müdahale sonrası sarı kart gördü. Maçın ilk yarısında her iki takım da gol bulamadı ve soyunma odasına beraberlikle gitti.

Maçın ikinci yarısında ise her iki takımda birbirine karşı üstünlük sağlamaya çalıştı. Teknik direktörler karşılıklı yaptıkları değişikliklerle gol aradı ancak her iki takımda geliştirdiği atakları gole çeviremedi. Maçın son dakikalarında ev sahibi maçı kazanmak adına daha ofansif bir futbol sergiledi. Temsilcimiz ise defansa çekilirken, kontra ataklarla rakibini avlamayı düşündü ancak başarılı olamadı. Maç başladığı gibi bitti ve her iki takımda 0 – 0’lık sonuçla bir puan aldı.

13. SIRADA KALDI

Anadolu Selçukspor Aydın deplasmanından aldığı beraberlikle puanını 5’e yükseltti ve haftayı 13. Sırada tamamladı. Yeşil-beyazlı ekip sezonun 6. Hafta maçında Hacettepe ile karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.