Anadolu evinde başlayacak

Anadolu evinde başlayacak

Anadolu Selçukspor 2017-2018 sezonuna iç sahada oynayacağı Pendikspor maçıyla başlayacak yeşil-beyazlı ekip deplasmanda ilk maçını ise Gümüşhane’ye karşı oynayacak

TFF 2 Lig'de 2017 - 2018 Sezonu fikstürü İstanbul’da çekildi. TFF 2.Lig’de mücadele verecek olan  Anadolu Selçukspor’un fikstürü de netleşti. Yeşil-beyazlı temsilcimiz sezona sahasında oynayacağı Pendikspor maçıyla başlayacak. yeşil-beyazlı ekip ilk deplasman maçında ise Gümüşhanespor ile karşılaşacak. TFF 2 Lig'de sezon 26 Ağustos 2017 Cumartesi günü oynanacak müsabakalarla başlarken, ilk yarı maçları 17 Aralık 2017 Pazar günü tamamlanacak. Lig 20 Ocak 2018 Cumartesi günü ikinci yarı başlayacak ve normal sezonun son maçları 5 Mayıs 2018'de yapılacak.

LİGE RENK  KATACAĞIZ

Yeni sezon hazırlıklarını Erzurum kapında günde çift antrenman ile sürdüren Anadolu Selçukspor'da teknik direktör Alper Avcı gençleştirilmiş yaş ortalaması ile yeni sezonda lige renk katacakları kaydetti.

1994 ile 2000 doğumlu futbolculardan kurulu bir takım oluşturduklarını ve geçtiğimiz sezondan kadroda bulunan Ahmet Önay, Gökhan ve Mücahit’in takımın en tecrübeli isimleri olarak kadroda bulunduklarını kaydeden teknik direktör Alper Avcı,  “Alt yapımızdan Şehmuz Aslan ve Selçuk Öztürk aramıza katıldı. Ağırlıklı olarak yurt dışında yetişmiş Türk oyunculardan kurulu bir yapımız oluştu. Almanya, Belçika, Hollanda, Azerbaycan ve Türkiye Milli takımlarının formasını giymiş oyuncular aramıza katıldı. Henüz kısa süren kamp dönemimizde her şey planlandığımız gibi gidiyor.  Bu tür yapılanmalarda en sıkıntılı durum kaynaşmadır. Ancak gördüğümüz kadarıyla şu an takımımızın içinde iyi bir arkadaşlık ortamı oluştu. Genç kadromuz içinde bütün futbolcularımız hedef olarak Konyaspor A takımında oynamayı hedefliyor. Bu hedef doğrultusunda çalışıp sezona hazırlanıyoruz. Saha içinde asla mücadeleden vazgeçmeyen, hedefleri için savaşan bir takım yapısı oluşturmaya gayret ediyoruz ve şu aşamada istediğimiz noktaya geldik. İnşallah ilk hazırlık maçımızı Samsunspor ile oynayacağız. Ardından Cumartesi günü Vanspor ile bir hazırlık maçımız daha olacak ve Erzurum kampımızı tamamlayacağız. Pazar günü sabah antrenmanının ardından futbolcularımıza iki gün izin vereceğiz. Çarşamba günü Afyon kampında yeniden bir araya geleceğiz. Afyon kampında 4 hazırlık maçı daha oynayarak sezon hazırlıklarımızı sürdürmeyi planlıyoruz” dedi.

SPOR SERVİSİ

 

Anadolu Selçukspor ilk yarı oynayacağı maçlar şu şekilde

 

1.Hafta

 Anadolu Selçukspor      -              Pendikspor

2.Hafta

Gümüşhanespor             -              Anadolu Selçukspor

3.Hafta

 Anadolu Selçukspor      -              Zonguldak Kömürspor

4.Hafta

Kahramanmaraşspor     -              Anadolu Selçukspor

5.Hafta

 Anadolu Selçukspor      -              Şanlıurfaspor

6.Hafta

Nazilli Belediyespor        -              Anadolu Selçukspor

7.Hafta

 Anadolu Selçukspor      -              Altay

8.Hafta

Fatih Karagümrük           -              Anadolu Selçukspor

9.Hafta

Niğde Belediyespor       -              Anadolu Selçukspor

10.Hafta

Anadolu Selçukspor       -              Fethiyespor

11.Hafta

Kırklarelispor     -              Anadolu Selçukspor

12.Hafta

 Anadolu Selçukspor      -              Sakaryaspor

13.Hafta

Silivrispor            -              Anadolu Selçukspor

14.Hafta

 Anadolu Selçukspor      -              Bandırmaspor

15.Hafta

Karşıyaka            -              Anadolu Selçukspor

Bugsaş Spor       -              Fatih Karagümrük

16.Hafta

 Anadolu Selçukspor      -              Bugsaş Spor

17.Hafta

Hacettepe Spor               -              Anadolu Selçukspor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.