Anadolu çıkış peşinde

Anadolu çıkış peşinde

Anadolu Selçukspor sezonun 11. Hafta maçında deplasmanda Fatih Karagümrük takımı ile karşılaşacak Vefa Stadyumunda oynanacak mücadele saat 13.30’da başlayacak

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor sezonun 11.hafta maçında bugün takımı ile karşılaşacak.  Vefa Stadyumunda oynanacak mücadele saat 13.30’da başlayacak.  Mücadeleyi Ferhan Kestanlıoğlu,  Fatih Söyler,  Hakan Betaş hakem üçlüsü yönetecek. Maçın dördüncü hakemi ise  Erdem Gökalpolacak.

ÇIKIŞ PEŞİNDE                                                                       

Son haftalarda kötü sonuçlar alan Anadolu Selçukspor Fatih Karagümrük deplasmanında kazanarak derin bir nefes almak istiyor. Lige iyi başlangıç yapan Anadolu Selçukspor deplasmandaki başarısız sonuçları nedeniyle eleştirilere maruz kalmıştı. Deneyimli oyunculardan kurduğu takımla başarı arayan temsilcimiz bu sezon evindeki ilk mağlubiyetini Fethiyespor’a karşı aldı. Yeşil-beyazlılar daha önce Konya’da çıktıkları Kahramanmaraş, Nazilli Belediye, Tepecikspor maçlarını kazanmış, Anadolu Üsküdar karşısında 0-0 berabere kalmıştı. Yavru Kartal Fethiye yenilgisiyle evindeki ilk kez taraftarını üzdü.  

DEPLASMANDA SİFTAH  İSTİYOR

Bugüne kadar deplasmanda 5karşılaşmaya çıkan Anadolu Selçukspor sadece bir beraberlik aldı. Yeşil-beyazlı ekip diğer 4maçta ise sahadan yenilgi ile ayrıldı. Anadolu Selçukspor deplasmandaki kötü gidişini bu maçla sonlandırmak istiyor.

11.HAFTA MAÇLARI OYNANACAK

Spor Toto  2. Lig Beyaz Grupta bugün 11. Hafta maçları oynanacak. Karşılaşmaların programı şu şekilde:  13.00 Ofspor-Kahramanmaraşspor: Mustafa Kürşad Filiz

13.00 Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Zonguldak Kömürspor: Bahattin Şimşek

13.00 Sivas Belediyespor-Pendikspor: Hasan Avcı

13.30 Bucaspor-Amed Sportif Faaliyetler: Kadir Sağlam

13.30 Fatih Karagümrük-Konya Anadolu Selçukspor: Ferhan Kestanlıoğlu

13.30 Kocaeli Birlikspor-Hacettepe: Murat Erdoğan

13.30 Fethiyespor-Nazilli Belediyespor: Çağdaş Altay

13.30 Keçiörengücü-İstanbulspor: Levent Balcı

13.30 Anadolu Üsküdar 1908-Büyükçekmece Tepecikspor: Alper Çetin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.