Anadolu beklemede

Anadolu beklemede

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Anadolu Selçukspor bir taraftan da Torku Konyaspor’u bekliyor.

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Anadolu Selçukspor bir taraftan da Torku Konyaspor’u bekliyor. Torku Konyaspor A takımında forma şansı bulması zor olan isimlerin Anadolu Selçukspor’a  kiralanarak maç tecrübesini arttırılması hedefleniyor.  Her sezon olduğu gibi yeni sezonda da Konyaspor’dan birçok oyuncunun yeşil-beyazlı kulübe kiralanması bekleniyor.

KALECİ EMRE GELEBİLİR

Torku Konyaspor’da geçtiğimiz sezon 3. kaleci olarak görev yapan 1996 doğumlu  Emre Yılmaz tecrübe kazanması için yeni sezonda Anadolu Selçukspor’a gönderilebilir.  Torku Konyaspor Kalesinde  Mario Felgueiras, Serkan Kırıntılı ve Kaya Tarakçı’nın olması  ayrıca Ahmet Sabri Fener’in de  PTT 1. Lig takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a gitmesi genç kalecinin Anadolu’ya gitme ihtimalini de güçlendiriyor. 

BİRÇOK İSİM VAR

Torku Konyaspor’da Anadolu’ya gitmesi muhtemel bir çok isim bulunuyor.  Bunların en başında geçtiğimiz sezon Anadolu forması giyen isimler yer alıyor. Aykut Uluç, İsmail Güven, Yunus Emre Yalçın gibi daha bir çok isim Torku Konyaspor’un kamp kadrosunun belli olmasını bekliyor. Torku Konyaspor’un kamp kadrosuna giremeyen isimlerin bir çoğunun Anadolu’ya  kiralanması bekleniyor.

Torku Konyaspor’un kamp sonrası da bekleneni veremeyen isimlerin ilk adresi Anadolu olarak gösteriliyor.

ALİ DERE ANADOLU’YA SICAK BAKIYOR  

 Yaşadığı sakatlıklar ve şanssızlıklar nedeniyle bir türlü beklenen çıkışı yapamayan Torku Konyaspor’lu  Ali Dere yeni bir başlangıç yapmak istiyor. Konyaspor yönetimi genç oyuncu ile 2016 yılına kadar sözleşme imzaladı. Ali Dere, 2013 yılında Fethiyespor, geçtiğimiz sezon ise Boluspor’a kiralandı. Ali Dere de yeni bir başlangıç yapmak ve maç tecrübesi kazanmak için  Anadolu Selçukspor’da oynamaya sıcak baktığı belirtiliyor.

TOP BAŞI 21 TEMMUZ DA

Anadolu Selçukspor yeni sezon hazırlıkları için 21 Temmuz tarihinde top başı yapacak.  Yeşil-beyazlı ekibin kamp programı ise Torku Konyaspor’a göre belirlenecek. Yeşil-beyazlı ekip Bolu yada A takımın kamp yaptığı Erzurum’da kamp yapmayı planlıyor

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.